Τον δικό του Πάγκαλο ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Γράφει η Αυγή
Κανόνες που αποκαθιστούν την ηθική και δημοκρατική σχέση της πολιτικής με την κοινωνία θεσπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κώδικα Δεοντολογίας για τους υποψήφιους βουλευτές τους, είτε αυτοί είναι μέλη του είτε όχι.
Συνεχίζοντας παρακάτω το κείμενο λέει ότι ο βουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση που δεν υπακούει στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος και συνεχίζει μπλαμπλαρίζοντας.
Μήπως είναι ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να θεσπίσει και έναν Κώδικα Δεοντολογίας της ηγεσίας με το λαό.
Δηλαδή αν οι αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματος δεν έχουν συνέχεια αλλά άλλα λέγονταν προεκλογικά και άλλα γίνονται μετεκλογικά ποιος Τσίπρας έχει την εξουσία να παίζει με την ψήφο που έλαβε;
Ποιος Τσίπρας έχει το δικαίωμα να ερμηνεύει κατά το δοκούν την δική μου την ψήφο και να κάνει το ΟΧΙ ΝΑΙ;
Αν λοιπόν σύντροφοι θέλετε κανόνες δεοντολογίας τότε παραδώστε στην κάλπη την εντολή που λάβατε, πείτε τι από το λεφτά υπάρχουν της Θεσσαλονίκης δεν μπορείτε να κάνετε και αφήστε να κρίνει ο λαός.
Διαφορετικά δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από όλα αυτά που μίσησε ο λαός και έστειλε στον σκουπιδοτενεκέ το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ, τον Καρατζαφέρη και πάει λέγοντας.

Για κανόνες αποκατάστασης ηθικής και δημοκρατικής σχέσης αυτό που είναι ορατό προς το παρόν είναι οι διορισμοί ημών και υμών, τα αριστερά μνημόνια και τώρα τελευταία αρχίζει να ωριμάζει η ιδέα να κάνετε και δικό σας Πάγκαλο ρόλο στον οποίο επιτυχώς αποκρίνεται ο μέγας Φίλης.

Δημοσίευση σχολίου