Όλα στο φως


Όλα στο φως επιλέγει σαν λύση ο Γιάνης Βαρουφάκης και ξεσκεπάζει τους φασίστες που άλωσαν την Ευρώπη.
Απίστευτες απειλές από όλους αυτούς που ακόμα τους λέμε εταίρους καταγγέλλει ο Γιάνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde Diplomatique.
 Ο τότε υπουργός οικονομικών από την πρώτη στιγμή ήταν σαφής ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρόθεση και στόχο είχε να εργαστεί για την εξεύρεση κοινού τόπου συνεργασίας στη βάση τριπολικής πολιτικής με στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
Οι τρείς άξονες τις πολιτικής που προτάθηκαν αφορούσαν διαρθρωτικές αλλαγές για να ενισχυθεί η αποδοτικότητα και να καταπολεμηθεί ριζικά η διαφθορά, η φοροδιαφυγή και η ολιγαρχία των κερδοσκόπων.
Ισοσκελισμένα δημοσιοοικονομικά και αναδιοργάνωση του χρέους ήταν οι επόμενοι άξονες που προτάθηκαν προκειμένου να μπορέσει η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη προς τους εταίρους.
Με εμπιστοσύνη και αίσθημα δικαίου ανέφερε τις προτάσεις του και στον Σόιμπλε αλλά όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια καμία από τις αγαστές προσπάθειες και προθέσεις της Ελληνικής πλευράς δεν ενδιέφερε τους Χιτλερικούς.
Οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτε ήταν η θέση των Γερμανών Φασιστών, σκοτώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημοκρατία.
Δυστυχώς και άλλοι υπουργοί οικονομικών συντάχθηκαν με αυτή τη θέση, φέρνοντας στη μνήμη όλων τους ολυμπιακούς αγώνες του Χίτλερ όπου η Ευρώπη παρήλαυνε μπροστά από τον δικτάτορα χαιρετώντας φασιστικά και φωνάζοντας Χάι Χίτλερ.
Τότε όπως και τώρα ο Γερμανικός λαός ζητωκραύγαζε με  τον φασισμό αλλά μετά την ήττα έκαμνε τον αδιάφορο. Δεν γνώριζαν τίποτε οι Γερμανοί για τους θαλάμους αερίων και το αιματοκύλισμα του πλανήτη.
Δυστυχώς η Ευρώπη νικήθηκε από τον φασισμό επαληθεύοντας τη ρήση που λέει ότι  όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
Αυτό έγινε και με την Ελλάδα η οποία είναι ίσως η πρώτη φορά που είχε και έστειλε έναν ικανότατο υπουργό οικονομικών ο οποίος θέλησε να προστατέψει τους λαούς της Ευρώπης.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη και τις απειλές των φασιστών της Ευρώπης
 εδώ. 

nein news


Δημοσίευση σχολίου