φανταστείτε έναν κουκολοφόρο δοσίλογο να κλαίει επειδή καταδίδει και μετά να οδηγεί με δάκρυα στα μάτια το θύμα του στην κρεμάλα.

Μετά Βαϊων και κλάδων υποδέχτηκε την συμφωνία κόλαφο της Ελληνικής οικονομίας ο Αλέξης Τσίπρας.
Παραλήρημα χαράς στο Μαξίμου παρά του ότι ο Τσακαλώτος έστειλε το μήνυμα. "Ελπίζουμε" είπε ότι αυτή η συμφωνία θα οδηγήσει την Ελληνική οικονομία μπροστά. Δηλαδή σε ελπίδες αποθέσαμε την επόμενη μέρα.
Πέραν των ...ελπίδων το βέβαιο είναι ότι μετά από 6 μήνες έχουμε μία συμφωνία που δεν θα την υπέγραφε ούτε η Θάτσερ. Ο Αλέξης Μητρόπουλος αναφέρθηκε με βαριές εκφράσεις στο νέο μνημόνιο και είπε χαρακτηριστικά «όχι μόνο η Αριστερά σε όλη την ιστορία της, αλλά ούτε η ίδια η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν έχει εφαρμόσει». Ο ίδιος θύμισε ότι στην Αγγλία η Θάτσερ έπεσε το 1988 γιατί έφερε ένα πολύ ηπιότερο πρόγραμμα λιτότητας.
«Θεωρητικά όταν ψηφίζεις μνημόνιο κατατάσσεσαι στους μνημονιακούς, άλλο τι αισθάνεσαι» ανέφερε ο Αλέξης Μητρόπουλος δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στα δάκρυα Τσίπρα ο οποίος κλαίει για τα μνημόνια που όχι απλά τα ψηφίζει αλλά θέλει να είναι και αυτός που θα τα εφαρμόσει.
Δηλαδή φανταστείτε έναν κουκολοφόρο δοσίλογο να κλαίει επειδή καταδίδει και μετά να οδηγεί με δάκρυα στα μάτια το θύμα του στην κρεμάλα.

 

Δημοσίευση σχολίου