Κινδυνεύει η αριστερή πλατφόρμα να γίνει άλλο ένα ΚΚΕ.
Στελέχη που πρόσκεινται  στην αριστερή πλατφόρμας διαμηνύουν ότι πρόθεσή τους δεν είναι να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να ανακόψουν την μνημονιακή της πορεία.
Όμως όσο και αν προσπαθούν να εξηγήσουν ότι με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε να εγκαταλειφθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, το κενό που υπάρχει μεταξύ "προσπάθειας" και γίγνεσθαι συνεχώς μεγαλώνει, κινδυνεύοντας η αριστερή πλατφόρμα να γίνει ακόμα ένα ΚΚΕ.
Δηλαδή ενώ η χώρα καταστρέφεται, οι πολίτες εξαθλιώνονται, οι περιουσίες αλλάζουν χέρια, τα μνημόνια ψηφίζονται και δυναμώνουν τα μονοπώλια, το ΚΚΕ και ο Λαφαζάνης πασχίζουν το μεν ΚΚΕ να παλέψει ο λαός με τους τοίχους στα άδεια πλέον εργοστάσια, ο δε Λαφαζάνης να μην εφαρμοστούν αυτά που ψηφίζονται.
Επειδή όμως όλα κρίνονται εκ' του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα λέει ότι παρά τις προσπάθειες και τα ΟΧΙ της αριστερής πλατφόρμας, τα μνημόνια ψηφίστηκαν, θα πρέπει κάποιος να απαντήσει και στο ερώτημα "και αν η προσπάθειά σας δεν αποδώσει καρπούς και τα μνημόνια εφαρμοστούν, τότε θα αρκεστείτε στο ότι εσείς προσπαθήσατε;"
Επειδή κάθε προσπάθεια φέρνει αποτέλεσμα μόνο εάν έχει κόστος, είναι η ώρα που πρέπει να παρθούν μεγάλες αποφάσεις για να εμποδιστεί αυτό το τέρας που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας.
Αν δεν το πράξετε στο όνομα της βόλεψής σας, τότε το βέβαιο είναι ότι ο Τσίπρας θα σας σύρει στο χορό του Ζαλόγγου και θα καταντήσετε ακόμα ένα ΚΚΕ όπου μία ομαδούλα ανεπάγγελτων σιτίζεται με το 3% που τους δίνει η κάλπη.

 

   

Δημοσίευση σχολίου