Αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και προστασία της πρώτης κατοικίας είναι το μεγάλο επίτευγμα του Τσίπρα και αυτό θα παρουσιάσει στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Οι γελοίοι παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων χωρίς ίχνος ντροπής.
Φασίστες που εισχώρησαν στην αριστερά και οδηγήθηκαν στην ηγεσία για να παίξουν το χειρότερο παιχνίδι σε βάρος του λαού στο όνομα της αριστεράς και τα χειρότερα έπονται.
Δεν πρέπει  ούτε στιγμή να ξεχνάμε ότι ο απώτερος στόχος τους είναι οι εμπράγματες αξίες, γι αυτό η πακετοποίηση και πώληση δανείων από τραπεζικά ιδρύματα σε τρίτους αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα  που τους απασχολεί και θα το θέσουν σε λειτουργία αμέσως μετά τις εκλογές.   
Αυτό το θέλουν γιατί δεν τους φτάνει που μας χρέωσαν με την ανακεφαλαιοποίηση, θέλουν να διαγράψουν από τους ισολογισμούς τους τα μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο επιπλέον και άμεση ρευστότητα αλλά και για να αλλάξει η Ελληνική γη χέρια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτεροι επενδυτές των ενυπόθηκων δανείων συνήθως είναι ξένες κυβερνήσεις, συνταξιοδοτικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και hedge funds, δηλαδή μπορεί να είναι και το Τούρκικο κράτος.
Το ξεπούλημα θα το θεωρήσουν επένδυση και σε όσους απέμεινε ένα δράμι μυαλό, θα τους πουν οπισθοδρομικούς,  λαϊκιστές ή και τα δύο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εσύ θα χάσεις το σπίτι σου.

Γράφει η Έλλη.

Δημοσίευση σχολίου