Η Γερμανία ήταν και θα είναι πάντα Γερμανία και οι Γερμανοί ήταν και θα είναι πάντα φασίστες.
Ποτέ δεν πρόσφεραν τίποτε στην ανθρωπότητα και το μόνο που τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει είναι το τομάρι τους και το όνειρο του Γ' Ράιχ.


Ως διηρημένη Γερμανία χρησιμοποίησε την πτώση του σοσιαλισμού για να πετύχει την ένωση και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως εσωτερική αγορά για να πετύχει την οικονομική της ισχύ, κρατώντας πάντα "στο συρτάρι" τον πραγματικό της στόχο που δεν ήταν άλλος από την ιδέα της "Γερμανίας αυτοκρατορία"
Η ιστορία της ποτέ δεν θα της επέτρεπε να υλοποιήσει το όραμά της και για τον λόγο αυτό χρησιμοποίησε την Γαλλία η οποία της έδινε το δικαίωμα να μιλάει για δημοκρατία.
Μετά την ενοποίηση, έχοντας την οικονομική ισχύ που με δόλο απέκτησε εξ' αιτίας της εσωτερικής αγοράς που της παρείχε η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλώνει πλέον τις πραγματικές της προθέσεις βγάζοντας τη μάσκα.
Οι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που η ίδια δημιούργησε είναι πλέον για τα σκουπίδια.
Κατηγορούσε όλους τους άλλους και ιδικά την Ελλάδα για μη ορθή εφαρμογή της Συνθήκης  Σένγκεν και των γνωστών συμφωνιών  του Δουβλίνου και τώρα είναι η πρώτη που τις καταπατεί επίσημα επικαλούμενη το εθνικό συμφέρον, πράγμα  που ποτέ δεν αναγνώρισε για την Ελλάδα.
Σε λίγες μέρες θα είμαστε μπροστά στην κάλπη. Όλοι αυτοί που βλέπουμε να μας εξουσιάζουν είναι σκιές και τίποτε άλλο.
Είναι μικρά κακόμοιρα, μοιραία ανθρωπάκια που υπάρχουν μόνο εξαιτίας της δικής μας της ψήφου.   
Αν δεν ξυπνήσουμε και δεν τους ανατρέψουμε, αν δεν ανατρέψουμε τους προσκυνημένους τότε ...η σβάστικα στην Ακρόπολη θα είναι παράδεισος. 

Δημοσίευση σχολίου