Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,  όσο και αν δέχεται τα πυρά των ξένων κερδοσκοπικών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και οι περισσότεροι πολιτικοί εντός της χώρας μας την θεωρούν «αποδιοπομπαίο τράγο»,συνεχίζει να δίνει μάχες κατά του συστήματος...και να τις κερδίζει.


Τελευταία σημαντική κίνηση ήταν το αίτημα της  προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ να στηριχθεί από  τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας,  στην προσπάθεια της χώρας για ένταξη στους BRICS.
Σε   πρόσφατη συνάντηση της με τον πρώην Βραζιλιάνο ηγέτη, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, η ισχυρή γυναίκα της Αργεντινής, του ζήτησε να βοηθήσει τη χώρα της να συμμετάσχει στην ομάδα BRICS, η οποία περιλαμβάνει σήμερα τις Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική.
Σύμφωνα με το πρακτορείο «Prensa Latina», το αίτημα της Κίρχνερ, το οποίο έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ήρθε εν μέσω της τρέχουσας προεκλογικής εκστρατείας του Daniel Scioli, υποψήφιο για την προεδρία της Αργεντινής από το κυβερνών «Frente para la Victoria» (Μέτωπο για την νίκη) κόμμα.
 Ο Λούλα ντα Σίλβα υποστηρίζει τον Scioli, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο διάδοχός της Κίρχνερ, δεδομένου ότι ο νόμος στην χώρα την εμποδίζει από την ανάληψη και τρίτης θητείας.
"Πηγή:http:alternativagreece.blogspot.gr"

Δημοσίευση σχολίου