Σε Λίγες ώρες αρχίζει η τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και το μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν με τα μέσα που διαθέτουν είναι ότι θα υπάρξει πραγματική τηλεμαχία με χτυπήματα ακόμα και  κάτω από τη μέση, ενώ στην πραγματικότητα όλα θα κινούνται βάση προσυμφωνημένου σχεδίου, το οποίο θα έχει ως στόχο, να μην αμφισβητηθούν το ευρώ και τα μνημόνια.
Μία πολιτική υπηρετούν και τα δύο κόμματα και όλα τα άλλα θα είναι καπνογόνα για να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους.
Κανένας λόγος δεν θα γίνει για τις άπειρες σελίδες των μνημονίων που υπόγραψαν και ψήφησαν  και οι οποίες διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.
Σε προεκλογικό χαρτί έχει αναγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα για την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, παρότι δεν υπήρξε έργο στους 7 μήνες διακυβέρνησης σε αυτά τα μέτωπα.
Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το αδύναμο σημείο της ΝΔ είναι η διακυβέρνηση Σαμαρά και θέλουν να ταυτίσουν τον  Μεϊμαράκη με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε το σύνθημα με δήλωσή του στην οποία αναφέρει: «πίσω από το γελαστό μουστάκι του κ. Μεϊμαράκη βρίσκονται τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά», ενώ ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε κάνει χθες αήθη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας ότι η φάτσα του παραπέμπει στην εποχή του '70!
Η Λίστα Λγκάρντ θα ξανακάνει την εμφάνισή της σε αυτή την αναμέτρηση, όπως και σε πολλές άλλες στο μέλλον γιατί, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, λίστα θα ακούμε και λίστα δεν θα βλέπουμε για πολλά χρόνια.
Φυσικά κανένας τους δεν θα αναφερθεί στο γιατί η Ελλάδα δεν ψήφισε την απόφαση του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους και κανένας δεν θα μας πει, εάν έχει πρόθεση να συνεχίσει η βουλή τις εργασίες της για την αλήθεια του δημοσίου χρέους.
Αυτό που ίσως παίξει είναι το έργο των Γερμανικών αποζημιώσεων, κάτι που θα βλέπουμε ως σήριαλ να παίζει για πολλά χρόνια με τον Τσίπρα πρωταγωνιστή να καταθέτει στεφάνια στην Καισαριανή.
Κανένας επίσης δεν θα μας πει αν, σε μία χώρα που το χρέος της έφτασε στο 220% του ΑΕΠ και η καταγεγραμμένη ανεργία στο 27%, μπορεί να δώσουν λύση μνημονιακές πολιτικές.
Ένα σημείο στο οποίο θα μπορούσε ένας "καθαρός Μεϊμαράκης" να κερδίσει κατά κράτος τον Τσίπρα και να τον στείλει στον εισαγγελέα, θα ήταν και το ερώτημα "για πες μας παλληκάρι μου, ποιός άλλος εκτός από σένα ήξερε ότι θα κάνεις δημοψήφισμα;"
Το λέω αυτό γιατί πίσω από τα νούμερα των χρηματιστηρίων, που "τραμπάλιασαν" εκείνες τις μέρες, κρύβονται ...λεφτά - πολλά λεφτά και αν κάποιος ήξερε το παιχνίδι του Τσίπρα τότε ...το χρέος της Ελλάδας ήταν χαρτζιλίκι.

Δηλαδή αν ο Σόρος ήξερε για το δημοψήφισμα Τσίπρα από τα δις που άλλαξαν χέρια εκείνες τις μέρες, δεν θα έμενε και για μας κάτι τις; 
Εμείς όμως οφείλουμε να καθίσουμε και να τους ακούσουμε, γιατί πίσω από αυτά που θα πουν, κρύβεται η αλήθεια.


Δημοσίευση σχολίου