Βαριές κατηγορίες κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξαπέλυσε εξερχόμενος του μεγάρου της κρατικής τηλεόρασης μετά το τέλος του ντιμπέιτ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. »


Ο ίδιος μίλησε για ατόπημα από την διοίκηση του καναλιού ενώ παράλληλα άφησε υπαινιγμούς για έλλειψη αντικειμενικότητας.
«Πιστεύω ότι οι έλληνες πολίτες θα μας δώσουν την δική τους εμπιστοσύνη. Ήταν καλός διάλογος, θα μπορούσε να γίνει και αύριο και μεθαύριο. Αν η διοίκηση της ΕΡΤ συμπεριφερόταν σωστά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Αλλά ότι και να έκανε η ΕΡΤ, η ΝΔ θα πάει μπροστά», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Οι λόγοι που ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε οργισμένος είναι πρώτον γιατί το διπλό πλάνο των δύο αρχηγών φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας ψηλότερος .
Να σημειωθεί όταν το πλάνο είναι διπλό στην τηλεόραση γίνεται προσπάθεια οι δύο συνομιλητές να είναι στο ίδιο ύψος για τηλεοπτικούς λόγους.
Μάλιστα όταν το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν παρέλειψε να το σχολιάσει…
«Επειδή βλέπω τον κ. Τσίπρα πιο ψηλό, ειδοποιείστε τον σκηνοθέτη. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ;» ανέφερε.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κοίταξε το μόνιτορ και σχολίασε: «Ψήλωσε ο κ. Τσίπρας. Κύριε σκηνοθέτα σας παρακαλώ να μας δείχνετε ισοϋψείς» , είπε γελώντας.

Όμως το αστείο δεν τελείωσε εκεί. Στη συνέχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να λυγίζει τα πόδια του και να κάνει βαθύ κάθισμα, προκαλώντας κύμα γέλιου.
«Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη, επειδή βλέπω τον κύριο Τσίπρα, ψήλωσε πολύ, εε; Είπαμε εντάξει, ας μας έχει ισοϋψείς. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ; Αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα», ανέφερε με τον Αλέξη Τσίπρα να ανταπαντά, ότι δε νομίζω ότι το ύψος έχει σημασία και δεν μετράνε τώρα αυτά.
Αντιπαράθεση ξέσπασε και στο κοντρόλ της εκπομπής ανάμεσα στην Πηνελόπη Γαβρά με τον Θόδωρο Μιχόπουλο, καθώς όπως τόνιζαν δεν τηρήθηκαν τα όσα συμφωνήθηκαν για το διπλό τηλεοπτικό παράθυρο.
Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν εξαιρετικά ενοχλημένοι με την ΕΡΤ από το μεσημέρι, ενώ λίγο έλειψε να μην πάει στο ντιμπέιτ.
Όπως είπαν από τη Νέα Δημοκρατία, λίγε ώρες πριν το ντιμπέιτ, σε εκπομπή της ΕΡΤ με παρουσιαστές την Ε. Χρονά και τον Α. Ροδίτη φιλοξένησαν ως κεντρικό καλεσμένο τον διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολη Γ. Μαυρίκο, ο οποίος κατηγορούσε ευθέως τον Β. Μεϊμαράκη για την προσωπική του περιουσία.
Αυτό θεωρήθηκε μέγιστο ατόπημα της διοίκησης της ΕΡΤ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντιμπέιτ.
"Πηγή:tribune.gr"


Δημοσίευση σχολίου