Η κατάσταση εξελίσσεται σε επικίνδυνο παιχνίδι στη Συρία όπου η τεράστια συγκέντρωση στρατευμάτων (εδώ) μπορεί να οδηγήσει σε αναπόφευκτη σύγκρουση.


Εκεί, κανένας δεν κοιτάει πλέον τον άνθρωπο, εκεί οι μάσκες έχουν πέσει και ο μόνος λόγος που καταστρέφονται λαοί είναι τα κοιτάσματα πετρελαίων και υδρογονανθράκων.
Αίτια και αφορμές του πελοποννησιακού πολέμου ήταν το κείμενο του Θουκυδίδη, αλλά από την στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος τα αίτια και αφορμές απασχόλησαν μελλοντικές γενεές όμως στο πεδίο των συγκρούσεων το αίμα ρέει άφθονο και το ερώτημα πάντα μα πάντα παραμένει επίκαιρο.


Είμαστε άξιοι και μας ανατέθηκε ο ρόλος της διατήρησης της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη;
Στο Ισραήλ τα ΜΜΕ της χώρας μιλούν για το τεράστιο κόλπο της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο που σκοπό έχει τον έλεγχο του Ισραηλινού κοιτάσματος "Λεβιάθαν".
Στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει αντιρωσική  υστερία με το Fox News να μεταδίδει πως η Δαμασκός θα καταληφθεί σύντομα από τον Ρωσικό στρατό και για αυτό πρέπει η Αμερική να επιτεθεί στη Ρωσία.
Στη Ρωσία τα ΜΜΕ επιτίθενται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ για τον ρόλο τους στην Συρία, κατηγορώντας τον Ομπάμα ότι δημιουργεί και συντηρεί τρομοκράτες όπως το ισλαμικό κράτος και όλα αυτά γίνονται για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας χούφτας υπανθρώπων.


Η φρενίτιδα σε όλο της το μεγαλείο και τα μέσα που ελέγχονται από τους Ρόθτσιλ και του Ροκφέλερ, ξαμολήθηκαν παρουσιάζοντας σενάρια σύγκρουσης με την Ρωσία.
Το πρακτορείο Bloomberg κάνει ολόκληρη ανάλυση λέγοντας ότι υπάρχουν δύο λύσεις αυτή την στιγμή. Η να γίνει η σύγκρουση Αμερικανών και Ρώσων μέσα στη Συρία, η να συνεργαστούν Ρώσοι και Αμερικανοί εναντίον του Ισλαμικού κράτους.
Εμείς λέμε ότι η Ελλάδα θα βρεθεί στο κέντρο του κυκλώνα σε μια στιγμή που οι δυνατότητες της χώρας είναι στο Ναδίρ,


   

Δημοσίευση σχολίου