Για τυχόν παράνομο πλουτισμό παραπέμπεται  ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης από την επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, ενώ διετάχθη έρευνα για τον υπουργό Επικρατείας Α. Φλαμπουράρη.


Οι ενέργειες αυτές είναι εκτός λογικής καθώς, μόνο ως πράξη αντίστασης μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη των Σταθάκη -Φλαμπουράρη να κλέψουν λεφτά από το κράτος του κεφαλαίου και  της διαπλοκής.
 Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και να το αρνηθεί κανείς καθώς την περίοδο που έκαναν τη φοροδιαφυγή, στην εξουσία ήταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δύο κόμματα που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και κατά συνέπεια η κλοπή ήταν υποχρέωση και πράξη ευθύνης του λαού. 

Οι κ.κ Σταθάκης, Φλαμπουράρης υλοποιούσαν την απαίτηση της κοινωνίας εναντίον της οποίας η επίθεση του κεφαλαίου ήταν ολομέτωπη.
Τώρα όμως που είναι κυβέρνηση η αριστερά, το παιχνίδι αλλάζει. 
Η αριστερή κυβέρνηση, μάχεται και διαπραγματεύεται τα συμφέροντα του λαού, όπως είπε ο Τσίπρας και κατά συνέπεια τώρα είναι η ώρα να αντισταθεί το κεφάλαιο κατά της αριστεράς και να μην νοιώθει ενοχές για τους φόρους που δεν πλήρωνε και δεν πληρώνει.
Κατά συνέπεια η επίθεση που δέχονται οι καθοδηγητές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επίθεση κατά του λαού και των συμφερόντων της εργατικής τάξης.
Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντηση του Τσίπρα σε όσα πιθανόν του καταλογίσουν για την επιλογή του να κάνει υπουργού δύο αντιστασιακούς.


Δημοσίευση σχολίου