Δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα της ομάδας του από την Κράσνονταρ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος θέλησε να προστατεύσει τους παίκτες του, ενώ εκτίμησε ότι ο «Δικέφαλος» έπρεπε και άξιζε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. 


«Φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος αφού χάσαμε. Δεν μπορώ όμως να πω τίποτα κακό για τους παίκτες μου σήμερα, έδωσαν ότι είχαν. Προετοιμαστήκαμε καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, βρήκαμε όμως μία καλή Κράσνονταρ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι» δήλωσε ο Κροάτης. 
«Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τρεις βαθμούς στον όμιλο και είναι η πρώτη μας ήττα. Αξίζαμε πιστεύω περισσότερα πράγματα μέχρι τώρα. Δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παίζουμε για να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν συμπαγείς, είχαμε 10 παίκτες που προσπαθούσαν πίσω από την μπάλα και η ιδέα που είχαμε βγήκε στο γήπεδο. Υπάρχει και ο αντίπαλος στο ποδόσφαιρο και σήμερα είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες» πρόσθεσε. 
Για την απόδοση του Χαρίση και του Αθανασιάδη είπε ότι «ο Χαρίσης ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ σήμερα. Όσον αφορά στον Αθανασιάδη είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του, ήταν πολύ καλός από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, οι κινήσεις του ήταν πολύ καλές, το πνεύμα του και γενικά βοήθησε την ομάδα». 
Όσο για το αν αυτό είναι το «ταβάνι» της ομάδας του; «Θεωρώ ότι γενικά οι εμφανίσεις μας είναι σε καλό επίπεδο. Βέβαια όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η Κράσνονταρ, η Ντόρτμουντ, ο Ολυμπιακός οφείλεις να προσαρμοστείς μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αν μετά από μία ήττα πεις ότι δε θα άλλαζες κάτι, αλλά θεωρώ ότι σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά έτσι όπως τα είχαμε προετοιμάσει, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό». 

"Πηγή:naftemporiki.gr"



Δημοσίευση σχολίου