Στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου επιτέθηκε στην Ραχήλ Μακρή, λέγοντας ότι πρέπει να σιωπήσει και να μην λέει αυτά που λέει, αναφερόμενος σε αυτό που πλέον σε όλους είναι γνωστό ότι η δήλωση Φίλη για την γενοκτονία, έγινε σε απόλυτη συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα για να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης πέραν των πραγματικών προβλημάτων και όσων ψηφίζονται αυτές τις μέρες στη βουλή.

Η εξέλιξη τα των πραγμάτων όμως δικαίωσε την Ραχήλ Μακρή γιατί πραγματικά η πολιτική ατζέντα μετατοπίστηκε.

Διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, καταθέσεις στεφάνων, κλοτσιές, μπουνιές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, ήταν το θέμα των ημερών στην "μετά δήλωση Φίλη" εποχή.

Στην Τουρκία ετοιμάζονται να υποδεχτούν μετά Βαΐων και κλάδων τον πρωθυπουργό που έχει υπουργούς σαν τον Φίλη, στον δεύτερο μάλιστα θα δώσουν τον μεγαλόσταυρο του Καραγκιόζη γιατί ο ίδιος πλέον αναγνωρίζει την Τουρκική υπηκοότητα της συμπαθούς φιγούρας.

Όλοι εμείς λοιπόν οι άσχετοι κλίνουμε το γόνυ στον "αριστερό" προπαγανδισμό, που την ώρα που ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ στρώνει το χαλί στον φασισμό.

Στον, κατά εκτίμησή μας, αξιοπρεπή δημοσιογραφικά κ. Χατζηνικολάου και με δεδομένο ότι η μετριότητά μας δεν είναι σε θέση να ασκήσει κριτική στην επαγγελματική του πορεία και τις γνώσεις του, μία παράκληση.   

Υπομονή Νίκο ακόμα δεν είδαμε τίποτε.

 



Δημοσίευση σχολίου