Από χθες το βράδυ οι φήμες ήθελαν τους «Γιατρούς του Κόσμου» να αρνούνται  να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες  σε μία κυρία που έπαθε καρδιακό επεισόδιο.



Φυσικά κανένας δεν θα μπορούσε να το πιστέψει! Και ακόμη βράδυ τώρα Πέμπτης υπάρχουν και κυκλοφορούν τέτοιες φήμες.
Ας δούμε το περιστατικό από την αρχή.
Το απόγευμα  24 /11 /15   κλήθηκε το ΕΚΑΒ, στο Κιλκίς, να πάει στην Ειδομένη να παραλάβει μία Αφγανή έγκυο στον 6ο μήνα, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα. Την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ να πάει στο Τελωνείο Ευζώνων να παραλάβει μία κυρία η οποία, όπως ανέφεραν στο ΕΚΑΒ, έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Ο οδηγός φυσικά δεν μπορούσε να αναλάβει τέτοια ευθύνη και να αλλάξει την εντολή που είχε, και πολύ καλά έκανε.
Βλέποντας ότι δεν υπάρχει πλησιέστερος γιατρός από ότι οι Γιατροί του κόσμου που βρίσκονταν στην Ειδομένη, σε απόσταση δύο-τριών χιλιομέτρων, ζήτησαν βοήθεια από αυτούς.
Όμως, από ότι με είπαν στον τηλέφωνο, οι γιατροί απάντησαν ότι δεν μπορούν να πάνε!  Αλήθεια ή ψέμματα θα το δει φαντάζομαι η δικαιοσύνη.
Το αποτέλεσμα, σήμερα το πρωί πήγα στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Η Αφγανή  κυρία ετών τριάντα έξη βρίσκετε πολύ καλά στην υγεία της. Η υπάλληλος του Τελωνείου  Τ.Σ. κάτοικος Σιδηροκάστρου ετών 46 δυστυχώς κατέληξε μετά από μία ώρα. Η σωρός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς από το παρέλαβαν οι οικείοι της.
Η ανεπιβεβαίωτη αυτή πληροφορία, εάν αληθεύει τότε θα λέμε: «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ»

Γιατρός ανέφερε ότι,  μωαμεθανή πρόσφυγας κυρία 36 ετών από το Αφγανιστάν, επισκέφθηκε το Ιατρείο και ζήτησε το "χάπι της επόμενης ημέρας"

"Πηγή:kilkiswebtv.blogspot.gr"


Δημοσίευση σχολίου