Από την 30η Σεπτεμβρίου, που επιχειρεί η Ρωσική πολεμική αεροπορία στην Συρία, έχει καταστρέψει 1.200 βυτιοφόρα που μεταφέρουν παράνομα πετρέλαιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου σήμερα Τρίτη.
«Από την έναρξη της αεροπορικής εκστρατείας, τα ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν πάνω από 1.200 τέτοια οχήματα,» δήλωσε ο υπολοχαγός Rudskoy Sergey, επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με το sputniknews.com.
«Οι Ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην καταστροφή των παράνομων πηγών εσόδων για τους τρομοκράτες στη Συρία», τόνισε ο Rudskoy.
Σύμφωνα με τον ίδιο, έξι παράνομες πετρελαιοπηγές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες, καθώς και επτά οχηματοπομπές που μεταφέρουν καύσιμα και προϊόντα πετρελαίου καταστράφηκαν κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, η Ρωσική αεροπορία έχει εκτίνει τις επιχειρήσεις εναντίον στόχων των ISIS και άλλων τρομοκρατικών ομάδων. Η Ρωσική αεροπορία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην υπονόμευση των παράνομων πηγών εσόδων των τρομοκρατών στη Συρία.»


Δημοσίευση σχολίου