Εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες με αγωνία αλλά και με το… όνειρο μιας καλύτερης ζωής έλεγξαν εξονυχιστικά τα δελτία τους για να διαπιστώσουν εάν έχουν τον μαγικό συνδυασμό στη λοταρία του Powerball κι ενώ το ποσό του τζακποτ ανήλθε στα 950 εκατομμύρια δολάρια. Ανθρακες ο θησαυρός.


Η κλήρωση έγινε χθες το βράδυ στην Φλόριντα λίγο μετά τις 23.00 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τους αρμόδιους δεν κέρδισε κανένας τα 950 εκατομμύρια και την Τετάρτη η κλήρωση θα γίνει για 1,3 δις δολάρια. Ο μαγικός συνδυασμός των 6 αριθμών: 32, 16, 19, 57, 34 και ο αριθμός Powerball το 13.
Το ιλιγγιώδες ποσό των 950 εκατομμυρίων συγκεντρώθηκε έπειτα από πολλές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητή και είχε ως αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να σχηματίσουν ουρές έξω από τα πρακτορεία και καταστήματα σε ολόκληρη την χώρα για να αποκτήσουν ένα λαχνό.
Ο Ντόνι Έλιας, 26 ετών, ένας υπάλληλος σε κάβα στο Λος Άντζελες, δήλωσε ότι μόνο στο κατάστημα που εργάζεται 300 πελάτες αγόρασαν δελτία χθες το βράδυ. Αγόρασε βέβαια και ο ίδιος για τον εαυτό του, επισημαίνοντας ότι είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν.
Ωστόσο, όπως εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες του άλλωστε, ο 26χρονος έχει κάνει… κάποιες σκέψεις για το μέλλον στην περίπτωση που είναι ο μεγάλος νικητής. «Θα πάω ένα ταξίδι στο φεγγάρι» είπε.
Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στο Powerball ήταν τον Νοέμβριο, όταν ένας τυχερός από το Τενεσί κέρδισε 144,1 εκατομμύρια. Πέρυσι είχαν σημειωθεί άλλα δύο μεγάλα τζακπότ, τον Φεβρουάριο (564,1 εκατομμύρια) και τον Σεπτέμβριο (310,5 εκατ.)
Εάν η χθεσινή κλήρωση δεν αναδείξει νικητή, το τζακποτ αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως την Τετάρτη, την επόμενη κλήρωση.
No Powerball Jackpot Winner, Pot to Grow to $1.3 Billion
There was no jackpot winner of Saturday’s biggest-ever $900 million Powerball drawing, and the jackpot for Wednesday’s drawing will grow to an estimated $1.3 billion, officials said.
The numbers drawn Saturday’ were 32, 16, 19, 57 and 34. The Powerball number was 13, with a multiplier of 3. Saturday’s Powerball drawing swelled to $900 million after no one won the $500 million jackpot Wednesday.
The odds of winning Saturday’s monster jackpot were one in 292.2 million.
ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 66 ΕΚΑΤ. ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΛΟΤΑΡΙΑ
To μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ στη βρετανική λοταρία το μοιράστηκαν 2 τυχεροί νικητές, γνωστοποίησαν χθες οι διοργανωτές, σε μια κλήρωση όπου πουλήθηκε ένας υπέρογκος αριθμός λαχείων στο πλαίσιο του τζακποτ των 66 εκατομμυρίων λιρών.
Το μεγαλύτερο τζακποτ που έχει ποτέ συγκεντρωθεί στο βρετανικό λότο ανέρχεται στο ποσό 22,6 εκατομμύρια λίρες πριν από περισσότερα 20 χρόνια.
REUTERS
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου