«Έλληνες, μη τον ακούτε», έλεγε ο εκφωνητής Κώστας Σταυρόπουλος, όταν οι Γερμανοί έμπαιναν στην Αθήνα την Κυριακή 27 Απριλίου του 1941 ανακοινώνοντας ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός σε λίγο δεν θα ήταν ελληνικός αλλά Γερμανικός και θα μετέδιδε ψέματα.


Κάπως έτσι γίνεται και σήμερα καθώς κάθε γερμανοτσολιάς έχει το site του και μέσω αυτού πουλάει εκδούλευση και καταληστεύει, όπως ακριβώς έκαμναν οι μαυραγορίτες της κατοχής.
Αναμφίβολα η Ραχήλ Μακρή δεν είναι το στερεότυπο συμβιβασμένο ανθρωπάκι που κάθεται στο βουλευτικό έδρανο ψιθυρίζοντας “Ναι σε όλα” και ο τρόπος που επιτίθεται στους παραγωγούς ευήκοων, προς το σύστημα, ειδήσεων, αφυπνίζει και μας φέρνει στο μυαλό φράσεις όπως   «Έλληνες, μη τον ακούτε»,

«Έλληνες, μη τον ακούτε», έλεγε ο εκφωνητής Κώστας Σταυρόπουλος,

Λέει η Ραχήλ Μακρή σε ανάρτησή της.
Έχει πολύ ενδιαφέρον για όσους γνωρίζουν ποιος και τι κρύβεται πίσω από κάθε site και κάθε κανάλι σε αυτή την χώρα, να διαπιστώνει, την εξαργύρωση των εκδουλεύσεων και τον λόγο που οι “κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες” φτιάχνουν site και εφημερίδες που δεν διαβάζουν ούτε οι ίδιοι (πέραν του ξεπλύματος βέβαια).
Όλοι γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες και όλοι την δράση των κουτίων κλπ . Όλοι γνωρίζουμε και την προσπάθεια των καθεστώτων να ελέγχουν όλο τον τύπο.

Αγαπητέ ιδιοκτήτη του σάιτ που έχεις σκιστεί να επιτίθεσαι στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ δεν θέλω να πιστεύω ότι οι υπάλληλοι σου γράφουν άρθρα κατ' εντολή λόγω των 500.000 ευρώ που φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα του δεξιού χεριού του μάξιμου να εισεπραξες. Ούτε ότι η λίστα αυτή που κατέχει το δεξί χέρι του Μαξίμου πήγε στο καλάθι των αχρήστων γιατί με απόφαση της κυβέρνησης χαρίστηκαν τα θαλασσοδάνεια του ΚΕΛΠΝΟ από τα οποία πληρώνονταν δημοσιογράφοι και δόθηκε και νέα επιδότηση. Ούτε οτι οι δημοσιογράφοι της λίστας λιβανίζουν την κυβέρνηση και συκοφαντούν καθημερινά με κάθε τρόπο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, τον Λαφαζάνη και άλλους. Τι είμαι βασίλισσα της συνομωσιλογίας; 
 εδώ θα δείτε την ανάρτηση του site "γερμανοτσολιάς" http://www.paraskhnio.gr/se-adeies-karekles-milise-i-zoi-i-pa/

Δημοσίευση σχολίου