Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για ραγιαδισμό και τους έλεγε γερμανοτζολιάδες, διαπραγματευόταν με Γερμανούς συμβούλους πως θα ξεπουλήσει την Ελλάδα.


Την θέση μας ότι ο Τσίπρας και η ομάδα της πρακτορευμένης αριστεράς που εισχώρησε, άλωσε και κυριάρχησε στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και στο ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύουν τα γεγονότα.
Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Τσίπρας συνεργαζόταν με την Γερμανική εταιρία συμβούλων Goetzpartners το Μαξίμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
«Ουδέποτε η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ως σύμβουλο ή είχε οποιαδήποτε έμμισθη συνεργασία με την γερμανική εταιρεία συμβούλων Goetzpartners.
Η εν λόγω εταιρεία πράγματι «χτύπησε» την πόρτα του Μαξίμου ζητώντας συνεργασία έναντι υποσχέσεων για βοήθεια στις διαπραγματεύσεις, όπως άλλωστε είχε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ .
Εντούτοις τόσο οι προτάσεις της όσο και η «αξιοπιστία» των υποτιθέμενων επαφών της, αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς».
Στην ανακοίνωση του Μαξίμου είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τους Γερμανούς και ο ίδιος να είναι στα τέσσερα. Το πρόβλημα ήταν, όπως ο ίδιος ομολογεί στην ανακοίνωσή του, ότι "οι προτάσεις κρίθηκαν ανεπαρκής".

Από όλα όσα έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, αλλά και από όλα όσα αποκαλύπτονται είναι ξεκάθαρο και σε όλους κατανοητό ότι ο Τσίπρας καμία σχέση δεν έχει με την αριστερά και απλά ήταν στημένος από πολύ νωρίς για να παίξει τον ρόλο του κρυφού παίκτη του καπιταλισμού.  

Δημοσίευση σχολίου