Ο Κάμερον δήλωσε ότι κάτοικοι λοιπών Ευρωπαϊκών χωρών που θα θελήσουν να μείνουν στην Αγγλία δεν θα έχουν δικαιώματα για τέσσερα χρόνια.


Οι Δανοί δήλωσαν ότι θα ληστεύουν τους μετανάστες.
Οι ανατολικοί αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι εκ φύσεως είναι φασίστες, απλά θα δεν τους βόλευε ο "Σταλινικός φασισμός" γιατί προτιμούσαν τον Χίτλερ. Θέλουν συρματοπλέγματα παντού και μία Ευρώπη Νταχάου.
Η Γερμανία, ξέρει ότι η ιστορία της δεν της επιτρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και έτσι το παίζει "μαμά Τερέζα" με τους πρόσφυγες και τους δέχεται στο έδαφός της.
Όλοι μαζί κατηγορούν την Ελλάδα και "λιβανίζουν" την Τουρκία.
Εμείς ατυχήσαμε γιατί τα χρόνια της κρίσης στο τιμόνι της χώρας βρέθηκαν ανίκανοι ξεπουλημένοι πρωθυπουργοί και γέμισε η βουλή από τενεκέδες ανίκανους παρτάκηδες και όλοι μαζί υποκρινόμαστε γιατί ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
Εμείς τους δημιουργήσαμε και τους θέλουμε γιατί γεράσαμε.
Η Γερμανία απορρόφησε μέχρι τώρα περίπου 1 εκατ. πρόσφυγες γιατί τους χρειάζεται. Χρειάζεται εργατικό δυναμικό.
Αν αναλογιστούμε ότι σε μια πολύ πλούσια χώρα (Γερμανία) με πάνω από 80 εκατ. ανθρώπους έφτασαν 1 εκατ. άνθρωποι και την συγκρίνουμε με τον Λίβανο, μια φτωχή χώρα με σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που ο πληθυσμός του είναι πλέον περίπου 25% Σύριοι, τότε καταλαβαίνουμε τι περιθώριο απορρόφησης έχει η Γερμανία και η Ευρώπη γενικότερα.
Επιπλέον, σε αντίθεση με το Λίβανο, η Γερμανία χρειάζεται επειγόντως μετανάστες για να διατηρήσει τον πληθυσμό της εν μέσω της μείωσης της γεννητικότητας που προκύπτει από την εκπαίδευση των γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο, άρα όλο αυτό το παιχνίδι με τους μετανάστες και την συνθήκη Σένγκεν με την οποία μας απειλούν, είναι βέβαιο ότι μόνο στόχο έχει ένα μήνυμα προς τους πρόσφυγες.
Εμείς δεν θέλουμε εργάτες, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.  

 γράφει ο Ντελάλης

Δημοσίευση σχολίου