Βλέποντας την είδηση ότι έγινε επίθεση με μολότοφ κατά του Φλαμπουράρη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι πόσο καλά στημένο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ώστε να εμφανίζεται κάποιος θύμα και "αγωνιστής"


Από αυτά τα ανδρείκελα που υπάρχουν στη βουλή όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.
Μία "επίθεση" κατά βουλευτή σημαίνει αυτόματα υπουργιλίκη. Όλα αυτά τα τενεκεδάκια που βλέπουμε αυτές τις μέρες να υπερασπίζονται τις μνημονιακές κολοτούμπες του Τσίπρα, είναι βέβαιο ότι εκτός από την δημοσιότητα αποσκοπούν και σε κάτι πολύ περισσότερο.
Όταν για παράδειγμα βγαίνει η είδηση ότι ο Παραστατίδης στο Κιλκίς κόντεψε να φάει ξύλο, αυτόματα βάζει υποψηφιότητα για υπουργός.
Αν το έργο έχει και λίγο αίμα τότε η θέση είναι εξασφαλισμένη 100%.
Τα παραδείγματα είναι πολλά. Αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Χατζηγάκης μετά από το ξύλο που έφαγε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα είναι και αιωνόβιος υπουργός.
Πιστεύω ότι ο Τσίπρας βλέπει την προσπάθεια των ετερόφωτων  βουλευτών του να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης και σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες τις οποίες θα φέρει προς ψήφιση στη βουλή και θα απαιτήσει να περάσει το νομοσχέδιο με απόλυτη πλειοψηφία.
  • Με βρισιά μάνα-πατέρα-σπίτι, η/ο βουλευτής διορίζει τον γκόμενο η την γκόμενά του.
  • Με φτύσιμο διορίζει ότι και με βρισιά αλλά θέτει υποψηφιότητα για υφυπουργός.
  • Για γιαούρτη-καφέ-γάλα διορίζει ότι και προηγούμενα αλλά …πάει σίγουρα για υφυπουργός.
  • Σφαλιάρες-μπουνιές-λάκτισμα έχει σίγουρο το υπουργείο.
  • Αίμα, θέτει εαυτόν σε κατάσταση μόνιμου υπουργού.
Είναι λοιπόν λογικότατο να τρέχουν όλοι αυτοί, όπου υπάρχει ένταση γιατί αυξάνουν την πιθανότητα να "αρπάξουν καμία ψηλή", πράγμα που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στον Ήλιο. 


Δημοσίευση σχολίου