''Αγαπητοί μας τηλεθεατές καλημέρα σας. Hello everybody.  Be happy.
Sorry για την μικρή μας καθυστέρηση, αλλά πιστέψτε μας έχουμε πάντα το control. Όπως κάθε weekend, είμαστε πάλι μαζί σας. Σήμερα εκπέμπουμε από το νέο μας studio. Μπορείτε να θαυμάσετε το εξαιρετικό design του χώρου. Κοντά μου και η συμπαρουσιάστριά μου με το υπέροχο look της. Σας στέλνουμε την αγάπη μας.


We love you. To Magazino μας, το πιο in στην Ελληνική T.V. , θα σας κρατήσει συντροφιά για το επόμενο δίωρο, με ποικιλία θεμάτων.

          Στο πρώτο μέρος, θα συνδεθούμε live με τις πόλεις της περιφέρειάς μας, για να παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα από τα events που γίνονται εκεί, λόγω της σημερινής γιορτής. Ειδικά στην πόλη μας, υπάρχει ένα bazaar γυναικείων ενδυμάτων στην reception του Ηilton Hotel, όπου μάλιστα θα παρευρεθούν  οι πιο hot celebrities της Fashion T.V., φορώντας όλες τις must collections της φετινής άνοιξης. Ελπίζουμε έτσι να χαρίσουν μια νότα lifestyle στην top εκδήλωση της ημέρας. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι celebrities παίρνουν breakfast στο πιο lounge restaurant της πόλης. Στο φημισμένο Downtown restaurant. Στη μέση του προγράμματός μας , θα έχουμε ένα ολιγόλεπτο break. Στο δεύτερο μέρος θα παρακολουθήσουμε σε επανάληψη αποσπάσματα του show που μετέδωσε χθες το κανάλι μας επ' ευκαιρίας του καθιερωμένου festival. Παράλληλα θα είμαστε σε σύνδεση on line με την reporter μας στην πρωτεύουσα, για events που έχουμε και εκεί. That's all.

          Και μην ξεχνάτε το motto μας. Είμαστε cool, είμαστε free, είμαστε large και γι αυτό είμαστε το πιο in magazino, στην Ελληνική T.V.  We are the best...''

Σημείωση:  Η εκπομπή είναι φανταστική. Σκοπός του κειμένου είναι να καταδειχθεί το πλήθος των ξένων λέξεων που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική (!) Τηλεόραση.ΜΠΟΥΖΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου