Μία ακόμη θλιβερή ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η 28χρονη Διονυσία Παράσχη ζητάει τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην ασθένεια που έχει βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.


Μέσω της σελίδας που έχει δημιουργήσει στο facebook απευθύνει έκκληση οικονομικής στήριξης, καθώς διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά και πρόκειται να νοσηλευτεί σε κλινική του εξωτερικού. Τα έξοδα είναι υπέρογκα.
"Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!", αναφέρει η κοπέλα σε μήνυμά της.
Η 28χρονη είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας Αθηνών και κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Οι πολίτες του νησιού έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το ποσό, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και μαζικοί και επιστημονικοί φορείς του νησιού. Ακόμη, το καλλιτεχνικό σχήμα «Τσιριτσάντζουλες» έχει διοργανώσει συναυλίες αλληλεγγύης σε Αθήνα και Ζάκυνθο.
Από την πλευρά της μάλιστα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, ομόφωνα,να απευθύνει επιστολή στον υπουργό Υγείας κ.Ξανθό,προκειμένου να αναλάβει ο ΕΟΠΥΥ τα έξοδα νοσηλείας της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Αμερικής. 
Ακόμη, η ΑΔΕΔΥ θα καταθέσει το συμβολικό ποσό των 500 ευρώ στον λογαριασμό που ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα.
Ο λογαριασμός κατάθεσης είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου

Δημοσίευση σχολίου