Μεγαλειώδεις πορείες σε όλη τη χώρα και όπως πάντα το φασιστικό παρακράτος αμόλησε 50 με 60 φασιστόμουτρα για να διαλύσουν την πορεία στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα άτομα αυτά από τις 11π.μ κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους αστυνομικούς με ρόπαλα και κράνη και κανείς δεν τους σταμάτησε.
Το ίδιο συνέβη και στην Θεσσαλονίκη όπου οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο πλήθος όταν τους ζήτησαν να βγάλουν τις κουκούλες.
Είναι γνωστό σε όλους ότι οι κουκούλες έχουν ονοματεπώνυμο όμως θλίψη προκαλεί το ότι αυτούς τους φασίστες τους υιοθέτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαλύσει τον λαϊκό ξεσηκωμό.
Στις υπόλοιπες πόλεις αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο.

 Οι περισσότερες πόλεις έχουν νεκρώσει, τα καταστήματα δεν λειτουργούν, ενώ απεργία κάνουν μέχρι και τα γραφεία τελετών.
Στη Νάουσα γέμισε η πλατεία Καρατάσου στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της 4ης Φεβρουαρίου, δείγμα ότι όλα τα κοινωνικά στρώματα αντιδρούν καθολικά στον ασφαλιστικό και φορολογικό «Αρμαγεδδώνα» που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα. 
Κλειστά είναι όλα τα καταστήματα στην Κόρινθο και το Κιάτο, δεν υπάρχει ανοικτό ούτε καφενείο.
Στην Κοζάνη αψήφησαν τη βροχή και βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν.

Το ίδιο συνέβη και στο Αγρίνιο, όπου οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ» έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση.
Στην Πάτρα κατάμεστη ήταν η πλατεία Γεωργίου, ενώ στην απεργία πρωτοστάτησε και ο  μητροπολίτης Αμβρόσιος. Μαζί του και ιερείς της Ι.Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.


Δημοσίευση σχολίου