Αυτό δεν είχε ξαναγίνει με καμμία κυβέρνηση: Να καταδιώκουν οι πολίτες τούς υπουργούς ακόμη κι όταν εκείνοι επιβαίνουν σε ελικόπτερα όπως στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου στη Κω. Κι όλα αυτά γιατί ο Αλέξης Τσίπρας αιχμάλωτος στην πλάνη της εξουσίας δεν είχε τα κότσια να πει την επαναστατική αλήθεια και να μείνει στην Ιστορία:
-Aγαπητοί συμπολίτες απέτυχα. Σας ζητώ συγνώμη για την περιπέτεια που σάς ενέπλεξα. Παραιτούμαι…
Εάν αυτές οι απλές λέξεις, οι γεμάτες αυτογνωσία είχαν ειπωθεί από έναν νέο άνθρωπο που απέτυχε στην προσπάθεια που έκανε, ο Τσίπρας θα είχε μείνει στην ιστορία για την ειλικρίνειά του και την πολιτική του αξιοπρέπεια.
Δυστυχώς για τον ίδιο και την Ελλάδα μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης επέλεξε επικοινωνιακά τρυκ όπως το δημοψήφισμα που κόστισαν πανάκριβα στη χώρα. Μην παραδεχόμενος την αποτυχία αναγκάζεται να παραμείνει γατζωμένος στην εξουσία κυβερνώντας με ανικάνους και γραφικούς υπουργούς και βολέυοντας τα σόγια τους στο Δημόσιο προκαλώντας στους πολίτες οργή και απόγνωση. Το άγριο κυνηγητό του Καμμένου ήταν μια μικρή πρόγευση από τα προσεχώς που θα ακολουθήσουν. Δεν είναι μακριά η στιγμή που οι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούν να προσγειωθούν εντός της επικράτειας ούτε με τα ελικόπτερά τους. Το άγριο κυνηγητό αρχίζει καθώς το πάθος τους για να παραμείνουν στην εξουσία δεν τους επιτρέπει να δουν κατάματα το φορολογικό και ασφαλιστικό μακελειό που προκαλούν στους πολίτες.
Οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν να δουν τα ονόματά τους στις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας…


Δημοσίευση σχολίου