Όσα αποκαλύπτονται για το κύκλωμα εκδοτών και δημοσιογράφων εκβιαστών της εφημερίδας "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" δείχνουν ένα πράγμα.
Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να σωθεί αν δεν υπάρξει ολική ανατροπή. Αν δηλαδή δεν εξαφανιστούν όλα αυτά τα πράγματα που εμείς στείλαμε στη βουλή για να μας εκπροσωπούν.


Από την βουλή των ελλήνων πρέπει να εξαφανιστούν ΟΛΟΙ.
Το λαμόγιο είναι λαμόγιο ανεξάρτητα αν αυτοαποκαλείται "δεξιός", "αριστερός", "σοσιαλιστής" η "φασίστας" και σε αυτή την βουλή φαίνεται ότι τα λαμόγια περισσεύουν.
Οι τρείς συλληφθέντες, Παναγιώτης Μαυρίκος, εκδότης της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, Παναγιώτης Μουσσάς δημοσιογράφος και Χρήστος Φράγκου, δημοσιογράφος αποδεικνύουν ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο όταν πρέπει να ταϊζονται δικά μας παιδιά, δικοί μας δημοσιογράφοι και εκδότες και …επι το γενικότερο Λεφτά υπάρχουν μόνο όταν τα τρώμε εμείς.  
Το κύκλωμα που στήθηκε φρόντισε να ταΐζει και να έχει στη δούλεψη του και πολλά άλλα site. Με αυτό τον τρόπο αλλοίωναν την είδηση πάντα για να εξυπηρετήσουν αυτούς που τους τα "έχωναν" που στην προκειμένη περίπτωση τα στοιχεία αγγίζουν Τσίπρα και Παπά.
Αναλυτικά από την άρση απορρήτου που διατάχθηκε τόσο για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες όσο και για την καταγραφή όλων όσων θα συνέβαιναν στα ραντεβού που έκλειναν οι κατηγορούμενοι με το θύμα εκβιασμού έχουν προκύψει τα εξής:
 – Το απόγευμα της 12ης Φεβρουαρίου η Α.Κ. συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μουσσά και της είπε ότι «αυτός και οι φίλοι του έχουν φτιάξει μια ομάδα η οποία μπορεί να ελέγξει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (ιστοσελίδες, εφημερίδες) αφενός υπέρ της κυβέρνησης και αφετέρου εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους θα εκβιάζει η «ομάδα» τους λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Όταν θέλουμε να γαμ…, θα λες: «Αυτόν, θέλει να τον γαμήσουμε μέσα από την Κυβέρνηση». 
– Της είπε ακόμα: «Το βασικότερο όπλο της ομάδας είναι ο Μαυρίκος Παναγιώτης, ο οποίος μέσω της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ, και τις 2 ιστοσελίδες του θα δημοσιεύει θετικά ή αρνητικά άρθρα τόσο για την ΕΥΔΑΠ όσο και για τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά λόγω της επικείμενης νομοθεσίας με τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και την κυβέρνηση γενικότερα». 
Ο Μουσσάς, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό, ανέφερε ότι ο Μαυρίκος είχε αναρτήσει αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος των Ευάγγελου Μαρινάκη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Ισχυρίστηκε επίσης ότι υπάρχει συμφωνία Τσιπρα – Μητσοτάκη να μην αναλάβει ποτέ την πρωθυπουργία! Για να την εκφοβίσει ακόμα περισσότερο της είπε επίσης ότι έχει πολύ ισχυρούς φίλους και στη μέρα και στη νύχτα! 
– Ο Μουσσάς ανέφερε στην Α.Κ. ότι από την «συνεργασία» τους θα έβγαζαν σε μηνιαία βάση περίπου 500.000 ευρώ! Θα εισέπρατταν 20.000 από την ΕΥΔΑΠ, 80.000 από τα ΕΛΠΕ, 80.000 από την ΔΕΗ, 100.000 από την Εθνική Τράπεζα και διάφορα άλλα ποσά από άλλες εταιρείες.«Θα καθαρίζουμε είκοσι το μηνα. Είκοσι το μήνα είναι δεδομένα, θα κανονίσουμε και στα ΕΛΠΕ, τι δίνουνε; Όχι είκοσι, ογδόντα. Είναι η ΔΕΗ, ογδόντα και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κατοστάρικο, είναι πολλά λεφτά. Πεντακόσια, με πεντακόσια πενήντα στο χέρι». Πως έφτασαν στις συλλήψεις Οι εκβιασμοί και τα τηλεφωνήματα συνεχίζονταν και οι κατηγορούμενοι άρχιζαν να εισπράττουν. Μάλιστα, όταν δεν έμπαιναν αμέσως τα χρήματα για γραφειοκρατικούς λόγους γίνονταν απαιτητικοί. 
Για να εισπράξουν περισσότερα χρήματα θα έφτιαχναν και πέντε νέες ιστοσελίδες! Σε ακόμα μια συνάντηση της Α.Κ. με τον Παναγιώτη Μουσσά και τον Παναγιώτη Μαυρίκο σε καφετέρια ο υπερκοριός έγραφε και έγινε αναφορά στο πρόσωπο της Περιφερειάρχη Αττικής,Ρένα Δούρου. Ο Μαυρίκος είπε: «Υπάρχουν τέραστια διαφημιστικά κονδύλια που δίνει η Δουρου από εκεί, τέραστια… Έχουν πάρει πάνω από 15.000.000 τα οποία θα πρέπει να τα δώσουν ως Περιφέρεια για την προβολή των…» 
Σε άλλο ραντεβού στις 16 Φεβρουαρίου, Φράγκου και Μουσσάς έλεγαν ότι πρέπει να επιτεθούν στην ΔΕΗ για να εκβιάσουν και να πάρουν διαφήμιση. Το ίδιο είπαν και για τηνΡένα Δούρου λέγοντας: «Η Δούρου μαλάκα, για να σου δώσει λεφτά δεν φτάνει να είσαι και…Και με την κομματική ταυτότητα δαγκωμένη όπως στο στρατό εκεί να πας δεν θα πάρεις…» Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Μουσσάς επικοινώνησε με την Α.Κ. και της είπε ότι ετοιμάζουν δημοσιογραφική επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Την πίεσε και πάλι για το θέμα του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ και ζήτησε να εξοφληθούν γρήγορα τα τιμολόγια. Της ζήτησε και πάλι να μεσολαβήσει στην Ρένα Δουρου λέγοντας ότι ο «τρελός», εννοώντας τον Μαυρίκο, δεν έχει πάρει χρήματα από αυτούς! Οι συνομιλίες είναι ατελείωτες και το μεσημέρι της 22ας Φεβρουαρίου ο εισαγγελέας κρίνει ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την αυτόφωρη σύλληψη των τριών κατηγορουμένων…

Διαβάστε περισσότερα:



Δημοσίευση σχολίου