Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι αυτοί που εκλέγονται με την δική μας ψήφο είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει αυτή η κοινωνία.
Είναι άνθρωποι μειωμένων δυνατοτήτων και αυτό είναι γνωστό σε όλους.
Πολιτικά ανδρείκελα πούλησαν εν ριπή οφθαλμού το ΠΑΣΟΚ, τον Παπανδρέου και όλα όσα έλεγαν όταν στήριζαν το ΠΑΣΟΚ των μνημονίων και ξαφνικά έγιναν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αντιμνημονιακοί.
Η κολοτούμπα του Τσίπρα τους έδωσε την δυνατότητα να επιδείξουν στο λαό τις "κουνιστές" τους ικανότητες και επιδόθηκαν ομαδικά στο προσφιλές για αυτούς άθλημα της κολοτούμπας.
Όμως η κολοτούμπα δεν σε κάνει έξυπνο και έτσι το μαύρο του χάλι "έβγαλε" σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Σγουρίδης ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας δούλεψε το λαό, όπως το έκανε και ο Παπανδρέου και όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί.
Όταν ο Τσίπρας τον …"έβαλε χέρι" βγήκε και είπε ότι δεν είπε αυτά που είπε.
Το ερώτημα προς τον Σγουρίδη είναι εάν ο ίδιος ήξερε ότι ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου και οι άλλοι κορόϊδευαν το λαό και αυτός ενώ ήταν γνώστης της κοροϊδίας τους υπηρετούσε και τους υπηρετεί απλά και μόνο επειδή σιτίζεται από αυτούς.     
Το ερώτημα για το λαό είναι αν κατάλαβε ποιοι είναι αυτοί που έστειλε στη βουλή ως εκπροσώπους του.
Ο ακριβής διάλογος του Σγουρίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 3,6:
«Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου, πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια». 
Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;».
«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...» απάντησε ο κ. Σγουρίδης.
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Αρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα» απάντησε ο κ. Σγουρίδης. 

γράφει ο Ντελάλης.

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου