Επίθεση σε όλα τα μέτωπα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε ότι το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που είχε ως θέμα το προσφυγικό έπρεπε να διευρύνει την ατζέντα του, περιλαμβάνοντας όλα τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ωστόσο, η άρνηση των υπολοίπων αρχηγών να συζητήσουν και άλλα πεδία της πολιτικής, όπως την πρόταση του κ. Λεβέντη για οικουμενική κυβέρνηση, τον ανάγκασε να μην υπογράψει το κοινό ανακοινωθέν. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα αποκάλυψε ότι κανένας από τους υπόλοιπους αρχηγούς δεν υποστήριξε το αίτημα του αυτό, ούτε καν η κ. Γεννηματά, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων άλλαξε στάση μετά από πολλές ώρες. Και αυτό γιατί - όπως υποστήριξε - επικοινώνησε μεσώ του κινητού της με συνεργάτες της που την συμβούλεψαν να προσθέσει στο τέλος τις επιφυλάξεις της για την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειρισθεί την κατάσταση, μόνο και μόνο για να προλάβει τον κ. Λεβέντη.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «κρύβεται πίσω από την Μέρκελ» στην υπόθεση του προσφυγικού.
«Γιατί τώρα τι κάνει ο Τσίπρας; Κρύβεται πίσω από την Μέρκελ! Έχει πιαστεί και κρέμεται από το ζωνάρι της» υποστήριξε και πρόσθεσε, «δεν τον κατηγορώ για αυτή του την στάση αλλά για την κωλοτούμπα του».
Ο κ. Λεβέντης επίσης τόνισε ότι κατά την γνώμη του, «ο Τσίπρας δεν κάνει για την δουλειά».
Λάθος η απόφασή μου να αλλάζω βουλευτές ανά 6μηνο
"Λάθος" χαρακτήρισε o Βασίλης Λεβέντης την απόφασή του να αλλάξει τους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων στο εξάμηνο. «Ήταν μία λάθος απόφαση. Είναι μικρός ο χρόνος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,
Δήλωσε επίσης ότι έχει αποφασίσει την Ένωση Κεντρώων να την πάει 15% – 20% θεωρώντας δεδομένο ότι κάτι τέτοιο εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι ένα μνημονιακό πολιτικό ανθρωπάκι που καθόλου δεν διαφέρει από τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και τα εξαπτέρυγά τους, ένα από τα οποία είναι και ο ίδιος. 



Δημοσίευση σχολίου