Υπεγράφη σύμφωνα με ασφαλείς πηγές συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας η οποία, έτσι όπως είναι διατυπωμένη και με αυτά που προβλέπει σε ότι αφορά την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας και την διεύρυνση... της σιδηροδρομικής γραμμής η οποία θα διατρύει την αμυντκή διάταξη στον Εβρο και θα περνά από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας διάπλατα μια λεωφόρο σε 80 εκατομμύρια Τούρκους να εποικίσουν την Βόρειο Ελλάδα.


Για Δυτική Θράκη, καλύτερα να μην μιλήσουμε...
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν στα εξής:
Ανανέωση συμφωνίας επανεισδοχής μεταναστών. Οι μετανάστες εκτός Συρίας και Ιράκ θα επιστρέφουν στην Τουρκία. Δηλαδή το 80% θα παραμένει στην χώρα μας!
Επίσης:
Συμφωνία για σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κωνσταντινούπολη.
Σύνδεση του λιμένα Σμύρνης με Κωνσταντινουπολη.
Τα δύο τελευταία είναι άκρως σημαντικά, καθώς με μεγάλη ευκολία οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλεόν βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
Δηλαδή η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με-το τονίζουμε-νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
Δεδομένου ότι η τουρκική οικονομία έιναι δυναμική και εξαγωγική ενώ η ελληνική υπάρχει πλέον μόνο ως ανάμνηση ελέω μνημονίων και.. Γερμανών (των παραδοσιακών συμμάχων των Τούρκων από τότε που μαζί βρίσκονταν οι πρόγονοί τους στις ίδιες κοιλάδες κάτω από τα Ουράλια όρη) τα πράγματα διαγράφονται άσχημα για τον Ελληνισμό.
Συμφωνίες υπήρξαν και στον ενεργειακό τομέα.

Δημοσίευση σχολίου