Στο μενού των Γάλλων διαδηλωτών, μπήκε και η Ελλάδα.
Στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης, το κυρίαρχο σύνθημα :
Εμείς δεν είμαστε Έλληνες 
Κανονικά μετά από αυτό θα έπρεπε να ψάχναμε πέτρα να κρυφτούμε. Ήρεμα παιδιά, ξέρω ο καφές στην Αποστόλου Παύλου, στην Καμάρα, στον Άγιο Ανδρέα, στα Λιοντάρια πρέπει να καταναλωθεί πριν αυξηθεί η τιμή…

Οι Γάλλοι συνεχίζουν για 59η ημέρα τις κινητοποιήσεις. Η Γαλλία έχει κυριολεκτικά παραλύσει, σε τέτοιο σημείο που χθες το βράδυ έγινε πραγματικότητα η φημολογούμενη απειλή για αναβολή του EURO 2016. 
Αυτό έγινε γνωστό μετά τις κλειστές συσκέψεις εργαζομένων στα αεροδρόμια, τα οποία σκέφτονται από τη Δευτέρα να συμμετάσχουν και αυτά ενεργά στις κινητοποιήσεις. Και δεν μιλάμε για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που εύκολα μπορεί κάποιος δικαστικά να ακυρώσεις τις κινητοποιήσεις τους, αλλά για προσωπικό εδάφους.

H δημοτικότητα του Προέδρου Ολαντ έχει κυριολεκτικά πιάσει πάτο, με ποσοστό που είναι λίγο κάτω από το 16% (το χαμηλότερο ποσοστό δημοτικότητας εν ενεργεία Προέδρου στην σύγχρονη ιστορίας της Γαλλίας.
Ερώτημα: Οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές στην Ελλάδα πήραν χαμπάρι τι γίνεται στη Γαλλία, η λόγω έλλειψης επαρκούς πολιτικής καθοδήγησης δε μας αφορά το θέμα και είναι προτιμότερο να... αμπελοφιλοσοφούμε απεραντολογώντας για τον τρισκατάρατο καπιταλισμό;;; 
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου