Η Ελλάδα για μια φορά ακόμη στην ιστορία της βρίσκεται μόνη της , αντιμέτωπη με μια γερμανική επίθεση ενός ακήρυχτου πολέμου, οικονομικού και πολιτικού , με στόχο την κυριαρχία του Βερολίνου στην Ευρώπη.

Η κάθε αντίσταση της Ελλάδος πρέπει να κατασταλεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για να μη γίνει παράδειγμα και σε άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς.
« Berlinuberalles »
Η Γερμανία αμέσως μετά την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού το 1990 , άρχισε για μια φορά ακόμα τις μεθοδεύσεις της , για το πως θα κυριαρχήσει στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Όπλα της αυτήν τη φορά για την κατάκτηση της Ευρώπης , αντί για τα τάνκς « Panzer » και τα αεροπλάνα « StuKa » της καθέτου εφορμήσεως , είναι η οικονομία και το νόμισμα του Ευρώ.
Η εκστρατεία για την κατάκτηση της Ευρώπης από την Γερμανία αυτήν τη φορά , δεν γίνεται με εξωτερική στρατιωτική επίθεση από τη Βερμαχτ , αλλά με τη διάβρωση και την κατάληψη εκ των έσω των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με την τοποθέτηση δικών της ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά των Ευρωπαϊκών θεσμών και την επιβολή οικονομικών κανόνων που ευνοούν μόνο τη γερμανική οικονομία και υπονομεύουν τις οικονομίες των άλλων χωρών και κυρίως των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου.
H Γερμανοποίηση της Ευρώπης
Η Ευρώπη που ονειρευόμασταν , των ανθρωπιστικών αξιών, με ισότιμα μέλη όλα τα έθνη της χάνεται. Σταδιακά δίνει τη θέση της σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, αυταρχική , απάνθρωπα σκληρή και τιμωρητική.
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια είχε σημασία το τι θα αποφάσιζαν από κοινού οι ηγεσίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισότιμα , χωρίς ιδιαίτερα προνόμια για τα μεγάλα κράτη.
Σήμερα μετά την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης δεν περιμένουμε το τι θα αποφασίσουν από κοινού και ισότιμα όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες και το Ευρωκοινοβούλιο , αλλά το τι θα η γερμανίδα καγκελάριος κα. Μέρκελ και η γερμανική Βουλή
Άλλωστε η Γερμανία είναι η μόνη χώρα της Ένωσης όπου οι αποφάσεις της Βουλής της έχουν μεγαλύτερη ισχύ από αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Σήμερα δεν εργαζόμαστε για την οικοδόμηση μιας Ευρώπης με ανθρωπιστικές αξίες , με την ίδια μέριμνα για όλες τις χώρες μέλη , τους πολίτες τους και με ισότιμη συμμετοχή των κρατών που την απαρτίζουν , στην οποία ένα από τα κράτη της είναι η Γερμανία
Σήμερα εργαζόμαστε για την οικοδόμηση μιας γερμανοκρατούμενης Ευρώπης , όπου οι άλλες χώρες πρέπει να υπακούν στους κανόνες που επιβάλει το Βερολίνο.
Η μεθοδευμένη οικονομική κατοχή
Αναλύοντας τα γεγονότα, τη συμπεριφορά της Γερμανίας και τις απαιτήσεις της από την Ελλάδα , αντιλαμβανόμαστε ότι το ζητούμενο από το Βερολίνο δεν είναι η οικονομική εξυγίανση της Ελλάδος και η ευημερία των πολιτών της ως Ευρωπαίοι πολίτες , αλλά η οικονομική και η πολιτική μας αιχμαλωσία και η ταπεινωτική υποταγή της χώρας μας στα γερμανικά συμφέροντα.
Είναι η εθνική μας αποδυνάμωση. Είναι μια αποικιοκρατική αντιμετώπιση της Ελλάδος που ομολογούν ακόμη και κάποιοι Γερμανοί.


Τα στάδια που ακολουθήθηκαν ήταν :
  • Ομηρία πολιτικών προσώπων από τις μαύρες προμήθειες χρήματος. ( Ουδέποτε μας αποκάλυψαν ποια ήταν τα πολιτικά πρόσωπα που λα
  • Δημιουργία χρέους με μεγάλες και υπερτιμολογημένες προμήθειες στους δημόσιους τομείς. ( άμυνα , τηλεπικοινωνίες , Ολυμπιακά έργα με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό κλπ )
  • δώθηκαν. Έδωσαν άσυλο σε πρόσωπα κλειδιά της διαφθοράς.)
  • Αφαίμαξη των οικογενειακών οικονομιών Με διάφορους τρόπους και οικονομικά σκάνδαλα ( Χρηματιστήριο , swaps είσοδος στο Ευρώ , δομημένα ομόλογα ,
  • Αποκοπή από τις πηγές είσπραξης εσόδων ( Κλείσιμο Ελληνικών βιομηχανιών , περιοριστικοί όροι αγροτικής παραγωγής , κλπ )
  • Δανεισμός με δυσβάστακτους – στραγγαλιστικούς όρους την κρίσιμη στιγμή.
  • Επιβολή βαριάς φορολογίας και μεθοδευμένη αφαίμαξη όλου του ιδιωτικού και εθνικού πλούτου , ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούνται συνθήκες που περιορίζεται ο τζίρος και μειώνονται τα έσοδα. (Μεγαλύτερο συντελεστή φόρου και ΦΠΑ από τις γειτονικές χώρες )
  • Ξεπούλημα και αρπαγή στρατηγικών περιοχών. Αεροδρόμια , λιμάνια τηλεπικοινωνίες κλπ με πρόσχημα τις ιδιωτικοποιήσεις.
  • Η ειρωνεία είναι ότι αυτούς τους στρατηγικούς στόχους εξαγοράζουν κυρίως οργανισμοί ξένων κρατών
  • Οικονομική κατοχή και μετά πολιτική Εκβιαστική επιβολή συνθηκών που επιβάλουν οικονομική και στην ουσία πολιτική κατοχή , αφού οι δανειστές-κατακτητές θέλουν να νομοθετούμε τυπικά μόνο αυτά που αυτοί θέλουν. Ουσιαστικά πρόκειται για κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Το διπλό « μπραντ εφέρ »
Η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη , με τη Γερμανία , σε ένα περίεργο διπλό « μπραντ εφέρ » νεύρων και ψυχολογίας , ενός ακήρυχτου πολέμου.
Το ένα « μπραντ εφέρ » είναι για το κύρος κυριαρχίας της Γερμανίας. Θα κατορθώσει να επιβάλει τους ταπεινωτικούς όρους δέσμευσης και υποτέλειας ή θα υπάρξουν λογικοί όροι ανάπτυξης που πρεσβεύουν τη δεδομένη στιγμή και οι ΗΠΑ ;
Το δεύτερο « μπραντ εφέρ » είναι για το σε ποιόν θα ρίξουν το φταίξιμο σε περίπτωση που υπάρξει Ελληνική έξοδος από το Ευρώ. Γιατί ένα Ελληνικό « Grexit » είναι ένας ανεξέλεκτος συστημικός κίνδυνος που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις επιπτώσεις του.
Έτσι το Βερολίνο προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διεθνές κλίμα ότι σε μια τέτοια περίπτωση , θα φταίνε οι « κακοί και τεμπέληδες » Έλληνες και όχι η γερμανική αδιαλλαξία και οι προσπάθειες τους για επιβολή τους σε όλη την Ευρώπη.
H αρχή και πάλι από την Ελλάδα
Η μεθοδική Γερμανία όπως πάντα έχει υπολογίσει όλους τους λογικούς παράγοντες. Αυτό όμως που δεν μπορεί να υπολογίσει είναι την « Ελληνική τρέλα» , το απρόβλεπτο των αντιδράσεων μας , καθώς και την δύναμη και τον πόθο για ελευθερία της Ελληνικής ψυχής.
Όπως στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Έλληνες πραγματοποίησαν τις πρώτες νίκες εναντίον του άξονα και ανέτρεψαν την ψυχολογία της ηττοπάθειας του ελεύθερου κόσμου , έτσι και σήμερα μπορούμε να ανατρέψουμε το σύγχρονο γερμανικό επεκτατισμό. Γιατί :
« του Έλληνα ο τράχηλος
ζυγό δεν υπομένει »
και όταν τον πιέσεις και τον ταπεινώσεις , θα σου πει :
« Μολών λαβέ » και « ελευθερία ή θάνατος »
Ας ξεκινήσει και πάλι , από μας τους Έλληνες το ξήλωμα του δικτύου του νέου αδυσώπητου κερδοσκοπικού ολοκληρωτισμού και του δόγματος του « BerlinUberalles » .
Οι νέας μορφής κατακτητές δεν θα υποχωρήσουν αμέσως. Θα πολεμήσουν σκληρά προκειμένου να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Έλληνες ετοιμαστείτε ο πόλεμος τώρα θα ξεκινήσει και η Ελλάδα έχει ανάγκη τα παιδιά της.

veteranos.gr

Δημοσίευση σχολίου