Φαίνεται ότι σε κανέναν δεν αρέσει ο Τράμπ και έπεσαν επάνω του για να τον φάνε. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος είναι ακόμα ένα πολιτικό Μίκυ Μάους που με επιτυχία συναγωνίζεται την συνυποψήφιά του Κλίντον, αλλά αυτό δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο. Εκείνο που μετράει είναι ότι κανείς δεν θέλει τον Τράμπ γιατί φοβούνται ότι θα λειτουργήσει με τρόπο που μπορεί να κάνει ορατές αλήθειες του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Η επίθεση είναι ολομέτωπη.
Σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, οι  εταιρείες του Αμερικανού επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ έχουν συνολικά χρέη που φτάνουν τουλάχιστον το ποσό των 650 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή το διπλάσιο από αυτό που έχει παραδεχτεί ο ίδιος.

Η εφημερίδα απευθύνθηκε σε ινστιτούτο που ειδικεύεται στις έρευνες γύρω από τον κτηματομεσιτικό τομέα για να συγκεντρώσει στοιχεία για τις επιχειρήσεις του Τραμπ, ιδίως για τα κτήρια γραφείων και τα γήπεδα γκολφ που έχει.

Από τα στοιχεία αυτά συμπεραίνεται ότι εκτός από τα χρέη των 650 εκατομμυρίων δολαρίων, «ένα σημαντικό μέρος» της περιουσίας του Ντόναλντ Τραμπ εξαρτάται από τρεις συμφωνίες τις οποίες έχει συνάψει με εταίρους που του χορήγησαν δάνεια ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εάν τα δάνεια αυτά δεν αποπληρωθούν, ο ίδιος ο Τραμπ δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνος όμως η αξία των επενδύσεων του θα πέσει κατακόρυφα, υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Μεταξύ των πιστωτών της «αυτοκρατορίας» του Τραμπ περιλαμβάνεται και μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Κίνας, μιας χώρας που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος την παρουσιάζει ως τον σημαντικότερο «εμπορικό αντίπαλο» των ΗΠΑ.


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου