Είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν φαντάσματα και συνομωσιολογίες πίσω από κάθε άποψη που δεν προβάλεται από το σύστημα, όμως τελικά αποδεικνύεται ότι τα φαντάσματα υπάρχουν και οι διαφορετικές φωνές, δεν είναι πάντα ...συνομωσιολογίες.


Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο μας κ. Σόρο ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί για ....την Ελλάδα μιλάει. 

Αυτή την φορά όμως ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις θέσεις του για την χώρα μας.

Είπε λοιπόν σε συνέντευξή του στην Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ότι η Ανγκέλα ήταν αυτή που επέβαλε την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε "φυλακή προσφύγων". Όμως η γερμανίδα τσόντα έχει καλά κρυμένο το σχέδιό της το οποίο είναι να αλλιώσει πληθυσμιακά την Ελληνική επικράτεια. 

Συνομωσιολογία

Ο Σόρος ήταν σαφέστατος. "Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους οικονομικούς μετανάστες. Με δεδομένη τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας, της Ιταλίας κλπ. τα οφέλη (σ.σ.: γενετικά) της μετανάστευσης, ξεπερνούν τα κόστη ενσωμάτωσης των προσφύγων".

Αν τώρα το μπόλιασμα με νέο αίμα που κατά τον Σόρο πρέπει να γίνει στην Ελλάδα γιατί είμαστε γέροι, είναι συνομωσιολογία τότε συνομωσιολογία είναι και το ότι Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας έκαναν και κάνουν τα πάντα για να διώξουν το νέο αίμα από την Ελλάδα για να έρθει το αίμα των προσφύγων με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Το σχέδιο Σόρος και όλων όσων κρύβονται πίσω από τον Σόρος, σκοπό έχει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης για να μπορέσουν να κυριαρχήσουν πλήρως τα συμφέροντα των αγορών σε βάρος του κράτους-έθνους. 

Στήν συνέντευξή του λέει ο Σόρος "Αντί να συνεργαστούν απέναντι σε αυτή την απειλή, τα μέλη της ΕΕ έγιναν ολοένα και πιο απρόθυμα να συνεργαστούν μεταξύ τους, στρεφόμενα σε πολιτικές όπως το χτίσιμο φραχτών που τεμαχίζουν περαιτέρω την Ενωση" 

Στήν ουσία απειλή με κατάρευση την ΕΕ σε περίπτωση που οι λαοί θελήσουν να προστατέψουν τα κράτη της Ευρώπης από τους ισλαμιστές. 

Δημοσίευση σχολίου