7 λόγοι για να πειστείς, ότι το καθημερινό σεξ κάνει καλό στην υγεία…
1. Μειώνονται οι πιθανότητες να κρυολογήσεις.
Έρευνες στο Πανεπιστήμιο Γουάιλκς της Πενσυλβάνια έδειξαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα παράγουν περισσότερα αντιγόνα όπως η ανοσοσφαιρίνη Α, η οποία βοηθάει τον οργανισμό σου να αντιμετωπίσει κρυολογήματα και ιώσεις. Σκέψου απλά πόσο υγιής θα είσαι αν κάνεις σεξ εφτά φορές την εβδομάδα. Θα σκας από υγεία.
2. Το σεξ σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.
Σε μία έρευνα που διεξήγαγε ο ερευνητής και κλινικός νευροψυχολόγος Ντέιβιντ Γουίκς, δικαστές μάντεψαν την ηλικία 3.500 Ευρωπαίων και Αμερικανών γυναικών και αντρών, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι οι άνθρωποι που έκαναν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα έμοιαζαν 7 με 12 χρόνια μικρότεροι σε σχέση με εκείνους που το έκαναν δύο φορές την εβδομάδα. Διαπιστώθηκε επίσης ότι εκείνοι που το έκαναν τρεις φορές την εβδομάδα ήταν πιο άνετοι και είχαν μεγαλύτεροι αυτοπεποίθηση σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους σε σχέση με εκείνους που το έκανα δύο φορές. Χαμός.

3. Θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις κράμπες του περιόδου.
Μία έρευνα που έγινε το 2000 έδειξε ότι το 9% από 1900 γυναίκες αυνανίζονταν μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από τις κράμπες της περιόδου. Κάτι θα ξέρουν.

4. Μειώνει τις πιθανότητες να πάθει εκείνος καρκίνος του προστάτη.
Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήγαγε η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, οι άντρες που εκσπερματώνουν πιο συχνά μειώνουν τις πιθανότητες να πάθουν καρκίνο του προστάτη κατά 22%. Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν για ποιον ακριβώς λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά αν χρειάζεσαι έναν παραπάνω λόγο για να το κάνεις απόψε, ορίστε. Για την υγεία του φίλου σου.

5. Μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου, σε περίπτωση που θέλεις να μείνεις έγκυος.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το να κάνεις σεξ κάθε μέρα μπορεί να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα για την εγκυμοσύνη, κάτι πολύ σημαντικό αν προσπαθείς να συλλάβεις.

6. Χαμηλώνει την πίεση και μειώνει το στρες.
Μια έρευνα που έγινε το 2005 κατέληξε ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ (συγκεκριμένα, με διείσδυση) είχαν χαμηλότερη πίεση και ανταποκρίνονταν καλύτερα σε συνθήκες στρες από αυτούς που δεν έκανα σεξ (ή που αυνανίζονταν χωρίς να γίνεται διείσδυση). Με λίγα λόγια, η ηρεμία μόνο καλό μπορεί να κάνει.

7. Το σεξ μπορεί να κάνει το μυαλό σου να λειτουργεί καλύτερα.
Διαφορετικές έρευνες στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και στο Πανεπιστήμιο Κονκούκ στη Σεούλ, ανακάλυψαν ότι τα ποντίκια και οι αρουραίοι ποτ έκαναν σεξ πιο συχνά ήταν λιγότερα αγχωμένα. Και επειδή το στρες δεν βοηθάει τη λειτουργία του μυαλού, το συχνό σεξ τα έκανε να σκέφτονται πιο έξυπνα. Αμέ.

pasmina.gr

Δημοσίευση σχολίου