Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, εκατοντάδες διαδηλωτές που κινητοποιούνται και συντονίζονται από οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος βγήκαν τους δρόμους πολλών αμερικανικών πόλεων για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή στην προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.
Αυτό και μόνο αρκεί για να είσαι υπέρ του Τράμπ. Ας μην ξεχνάμε ότι "συγκριτικά μεγέθη" είναι τα πάντα και οι Αμερικανοί ανάμεσα στον Τράμπ και την Χίλαρι επέλεξαν τον Τράμπ και καλά έκαναν. Τα ανδρείκελα έβαλαν επάνω στο βάθρο της αναμέτρησης την Χίλαρ,ι η οποία είναι ο κατ' εξοχήν εκπρόσωπος της νέας τάξης πραγμάτων και είχαν την απαίτηση να νικήσει τον Τράμπ.
Δεν είδαν ότι ο Τράμπ είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γελάει και αυτό είναι αρκετό να κερδίσει δέκα Χίλαρι μαζί. Τώρα αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να ξεσηκώνουν το λαό κατά του Τράμπ ενώ ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτε.
Το επόμενο βήμα τους θα είναι να προσπαθήσουν να τον δολοφονήσουν. Ο Τράμπ όμως είναι άνθρωπος του χρήματος και μπορεί κάλλιστα να τους προλάβει!!!

Θα δούμε.    

Δημοσίευση σχολίου