Η ΕΡΤ σταματά να μεταδίδει ζωντανά τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διονύσης Τσακνής.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σημερινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με την μετάδοση ομιλίας της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής δήλωσε τα εξής:
"Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.
Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ' ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ' ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως , που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, "δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης".
Ως εκ τούτου, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:
1.              Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.
2 Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι.
Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος".

Αν την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυάται ο Τσακνής τότε το βέβαιο είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε τελικά να κλείσει και καλά έπραξε ο Σαμαράς.
Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι επιβεβλημένο καθώς, για ακόμα μία φορά, οι εργαζόμενοι σε αυτήν δεν κατάλαβαν γιατί μπόρεσε ο Σαμαράς να τους κλείσει. 
Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει γιατί ακριβώς είναι η ΕΡΤ δηλαδή ένα φερέφωνο στα χέρια κάθε τυχάρπαστου είτε αυτόν τον λένε Τσίπρα είτε Σαμαρά η όπως αλλιώς και αν τον λένε και δεν μπόρεσε να είναι η ραδιοφωνία και τηλεόραση του Έλληνα πολίτη.
Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει γιατί γέμισε με κάθε είδους μικρούς Μήτσους που σκυμμένοι πάνε στη δουλειά και γλείφουν για να περισώσουν τη θεσούλα τους.  
Αν λοιπόν αγαπητοί μας κατσαπλιάδες της ΕΡΤ θέλετε να διαβάζετε το Σύνταγμα τότε διαβάστε το καλά και βγείτε να πείτε στο λαό, ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες που το παραβιάζουν.
Αν είχατε την αρετή και την τόλμη να το πράττατε τότε να είστε βέβαιοι ότι κανένας Σαμαράς δεν θα είχε το ανάστημα να σας απολύσει και κανέναν Τσίπρα δεν θα γλύφατε γιατί σας ξαναδιόρισε.  
Μαύρο στο μαύρο είναι η μόνη λύση για να σωθεί αυτή η χώρα.


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου