Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Αυτός κατά την γνώμη του γράφοντος, θα ήταν ο πλέον κατάλληλος τίτλος αν ήθελε κανείς να περιγράψει τον τρόπο που το Ηνωμένο Βασίλειο θα αντιμετωπίσει την Γερμανία και τις υποταγμένες σε αυτήν δοτές ηγεσίες των λαών της Ευρώπης.
Η Αγγλία πάντα ήταν κάτι που δεν μπορούσε και δεν μπορεί να είναι και δεν θα είναι ποτέ η Γερμανία, γι’ αυτό και πάντοτε νικούσε. Ήταν και είναι αυτοκρατορία.
Οι Βρετανοί ψήφισαν και φεύγουν από την Γερμανική Ευρώπη. Και αυτούς τους έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουν, ότι το όραμα της ενωμένης Ευρώπης πρέπει να τους κρατά σκλάβους της Γερμανίας και όλα αυτά που λένε σε κάθε σκλάβο που θέλει να ελευθερωθεί.
Οι Βρετανοί όμως ψήφισαν και οι πολιτικοί τους, όπως επιβάλουν οι αρχές και οι αξίες της δημοκρατίας, σεβάστηκαν την ψήφο τους. Όσοι ήταν αντίθετοι με την λαϊκή ετυμηγορία πήγαν σπίτι τους σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου ξεφτιλισμένοι πολιτικοί όπως ο Τσίπρας, συνεχίζουν την κατοχή.
Σήμερα λοιπόν η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και χτυπά τους Γερμανούς εκεί που τους πονάει. Ελάτε στην Αγγλία διαλαλούν οι Άγγλοι. Φέρτε τις εταιρείες σας σε εμάς και φτύστε αυτούς που σας ληστεύουν, φτύστε τους Γερμανούς με τους Χριστοφοράκους, την SIEMENS, τους χασάπηδες των Καλαβρύτων τους σημερινούς σας δολοφόνους. Ελάτε σε εμάς, είμαστε παγκόσμιο οικονομικό κέντρο.
Η ίδρυση εταιρίας στην UK γίνεται σε μία ημέρα, ο φορολογικός συντελεστής είναι 20%, ο ΦΠΑ είναι επίσης 20% και δεν έχεις προκαταβλητέο και όλες τις άλλες Ελληνικές αηδίες.
Η μάχη ξεκίνησε και οι πρώτες εταιρίες παροχής οικονομικών υπηρεσιών που αναλαμβάνουν να σου στήσουν εταιρεία στην, εκτός Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, Αγγλία διαλαλούν το εμπόρευμά τους.  
Οι Άγγλοι ξέρουν καλά την Γερμανία και τους Γερμανούς, δηλαδή ξέρουν πως για ακόμα μία φορά στο τέλος αυτοί είναι που θα γράψουν ιστορία.




Δημοσίευση σχολίου