Το όνομα 'Άδωνις Γεωργιάδης' είχε ως αποστολέα το δέμα με τα εκρηκτικά που έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και φέρεται να είχε αποδέκτη τον ίδιο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o ίδιος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που έγραψε παράλληλα ότι η στοχοποίησή του από τρομοκράτες είναι συνεχής.

Από την Αττική και με φερόμενο ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη, εστάλη ο φάκελος με τα εκρηκτικά στο ταχυδρομείο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε το πρωί από τη Γερμανική Αστυνομία.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από όπου έγιναν γνωστά τα εξής: Μετά τον εντοπισμό του παγιδευμένου φακέλου και την πληροφορία ότι προερχόταν από Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ζήτησε μέσω του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα από τον γερμανικό Αστυνομικό Σύνδεσμο στην Αθηνά, λεπτομερή ενημέρωση για το φάκελο.

Δημοσίευση σχολίου