Σε όλους είναι γνωστός ο ρόλος του νεκροθάφτη Σημίτη. Και όμως αυτός ο Καραγκιόζης συνεχίζει να έχει άποψη για τα πράγματα. Το ευτύχημα είναι ότι μιλάει σε δικό του ακροατήριο και σε ομάδες πολιτών που δημιουργεί και κρύβεται πίσω από αυτές.
Σε εκδήλωση δικών του που τους έβαλε να κάνουν κάτι που το ονόμασε «κίνηση πολιτών για μια ανοιχτή κοινωνία» ο Σημίτης δήλωσε: «Ο φόβος ενός Grexit πλανάται στην κοινωνία. Μέσα σ’ ενάμιση μήνα οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 2.7 δις. Οι επενδύσεις έχουν περιοριστεί δραστικά, ενώ το επιτόκιο – που θα πλήρωνε η Ελλάδα αν δανειζόταν απ’ τις αγορές – συνεχώς αυξάνεται. Όλα αυτά δείχνουν ανησυχία και αβεβαιότητα».
 Αυτός ο φασίστας πιστεύει ακόμη ότι οι Έλληνες τρέμουν το Grexit και το χρησιμοποιεί για να δεχθεί ο λαός τα νέα μέτρα που φέρνουν οι τοκογλύφοι με τον κομιστή Τσίπρα.
Αυτός ο Μίκυ Μάους που ξεπούλησε και τη μάνα του, καίει κάθε διαπραγματευτικό χαρτί λέγοντας «το πλέγμα που έχει δημιουργηθεί από τη χρόνια συμπόρευση των χωρών της ΕΕ αποτελεί μια τεράστια επένδυση, που κανένα μέλος της δεν μπορεί να θυσιάσει χωρίς σημαντικό κόστος για το ίδιο».
Το δυστύχημα για την κοινωνία είναι ότι αυτός ο πουλημένος είναι ακόμα έξω και ψηφίζει.


Δημοσίευση σχολίου