Καλό κουράγιο Φινλανδοί.
Όταν στήθηκε το παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας, δύο ήταν οι βάσεις πάνω στις οποίες στηριζόταν αυτοί που το έστησαν, οι πουλημένοι πολιτικοί και ο φραπές.
Τότε λοιπόν που ο φραπές κυριαρχούσε βγήκε κάποιος και μας είπε κουράγιο Έλληνες χωρίς κανένας μας να καταλαβαίνει γιατί το έλεγε. 
Και ενώ το μνημόνιο ήταν ακόμα στα σπάργανα, ο Σαμαράς χαριεντιζόταν στα «Ζάππεια» και ο Τσίπρας έκαμνε ασκήσεις θάρρους σκίζοντας τα μνημόνια, οι «πλούσιοι» που μας δάνειζαν, όπως για παράδειγμα οι Φινλανδοί, μας κοιτούσαν υποτιμητικά και απαιτούσαν να δοθεί ο Παρθενώνας ως εγγύηση για τα "δάνεια" που μας έδιναν.
Τότε κανένας μας δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί το  δικό του φιλανδικό ΝΟΙΚΙΑ, όπως τώρα δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τα LIDL μας και έτσι μπορούσαν να λένε ότι θέλουν οι Φινλανδοί, γιατί σίγουρα δεν αισθανόταν ότι απειλούνταν από τους χαζοέλληνες.
Τα χρόνια πέρασαν, η ΝΟΙΚΙΑ δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και αφού εξαγοράστηκε από την Microsoft ήρθε η ώρα που …έκανε φτερά σχεδόν το 10% του ΑΕΠ της Φιλανδίας γιατί …έκλεισε η ΝΟΚΙΑ.
Οι αγαπητοί μας Φιλανδοί όμως, εκτός από την ΝΟΚΙΑ έχουν και ξυλεία και εργοστάσια χαρτιού, όμως στην εποχή των tablet και των κινητών, το χαρτί δεν …έχει πέραση και έτσι οι Φινλανδοί που ήθελαν τον Παρθενώνα για εγγύηση, έπαψαν να είναι τα καλά παιδιά της Ευροζώνης και έγιναν ραγιάδες.
Σήμερα η Φινλανδία οδηγείται μεθοδικά στα χνάρια της Ελλάδας, γίνεται δηλαδή αυτό που έλεγε η υπουργός οικονομικών της χώρας, "η Ελλάδα είναι καρκίνωμα για την Ευρώπη".

Καρκίνωμα για την Ευρώπη σήμερα η Φινλανδία. 
Κουράγιο Φινλανδοί. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι σημαίνει Σόιμπε, τι σημαίνει φασισμός. 
Ανδρέας Κεσίδης

Δημοσίευση σχολίου