Εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα δελτία ειδήσεων ο Μπουτάρης και το ξύλο που του έδωσαν οι ...φασίστες. 
Βρήκαν και τους ενόχους κάποιοι από τους οποίους είναι αστυνομικοί. 
Πήγε και ο Τσίπρας και του έδωσε το χρίσμα για τις επόμενες εκλογές.  
Το σκηνικό συμπλήρωσαν όλοι οι "δημοκράτες" που μίλησαν για βία και δημοκρατία και όλα έγιναν κατά τις επιταγές της επουράνιας βασιλείας, αυτού που αποκαλούμε «σύστημα».
Το μόνο που δεν τους βγήκε ήταν ο λαός στους δρόμους, όταν οργάνωσαν εκδήλωση-συγκέντρωση συμπαράστασης του λαού για τον Μπουτάρη.


Ας κάνουμε ένα αλματάκι.

 Νόμος 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014

«Άρθρο 2 -Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων"
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.
2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ.»
Ο Μπουτάρης είναι δήμαρχος και κατά συνέπεια δημόσιος λειτουργός και εκτός από το "χέστηκα" και την αμφισβήτηση "σκότωσαν η όχι Έλληνες" είπε και πολλά άλλα καλούδια για τα οποία θα έπρεπε να καθίσει στο σκαμνί αν οι νόμοι που ψηφίζουν ίσχυαν και για τους ίδιους. 
Επειδή όμως τους νόμους τους ψηφίζουν για να δυναστεύουν το λαό, επειδή είναι φασίστες όπως και οι νόμοι τους, επειδή κατέλυσαν το σύνταγμα, αλλά και επειδή "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία" θα έπρεπε, όλοι αυτοί αντί για την βουλή να ήταν φυλακή και ο Μπουτάρης να μην ήταν στη θέση δημάρχου αλλά να έκανε ότι έμαθε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του. 
Συμπέρασμα.
1. Οι φασίστες έβαλαν προβιά και το παίζουν δημοκράτες.
2. Πληρώνουν δικούς τους για να τους ρίξουν μερικές φάπες ώστε να γίνουν ήρωες και να αρπάξουν την ψήφο του λαού. 
3. Μαυρίστε τους. 

Ανδρέας Κεσίδης. 

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου