Φτάνουν αύριο 20/10/2015 οι επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων αλλά και να οργανώσουν την αντζέντα του επόμενου πολυνομοσχεδίου.


Δηλαδή το έργο δεν τελείωσε με ένα πολυνομοσχέδιο αλλά θα έχει συνέχεια, την οποία θα οργανώσει η Ρουμάνα Ντέλια.
Το καλό για την κυβέρνηση είναι ότι αύριο θα έρθουν τρεις οπότε μιλάμε για Τρόικα και άρα ο Τσίπρας μπορεί να καυχιέται ότι, ακόμα και αν δεν έδιωξε την Τρόικα, δεν την …μεγάλωσε.
Οι καλεσμένοι της υψηλής πύλης που θα έρθουν αύριο είναι οι  Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ) και θα τους υποδεχτεί όλη η διανόηση της αριστεράς.
Αύριο θα δώσουν εντολές στα δουλικά υπουργούς και πρωθυπουργό και μετά θα έρθουν να ελέγξουν εάν οι εντολές τους εφαρμόστηκαν κατά γράμμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξανάρθουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, ανάλογα με τις ορέξεις τους.
 Από εγκυρότατη πηγή, αλλά και από τα πειραματικά δεδομένα του παρελθόντος, το πραγματικό περιεχόμενο του επόμενου πολυνομοσχεδίου δεν θα μας το πούνε τώρα, αλλά αυτό που επιθυμούν είναι, να βγουν εν χωρώ οι αριστεροί υπουργοί και να μιλάνε για το πόσο ανάγκη έχει η χώρα την επόμενη εκταμίευση της υποδόσης του ενός δις. ευρώ.
Να ολοκληρώσουν την μεταφορά πλούτου προς τις τράπεζες που θα την λένε "ανακεφαλαιοποίηση" και να μην εμφανίζονται ή φωτογραφίζονται σε στιγμές που είναι στα τέσσερα γιατί κάτι τέτοιο τους εκθέτει στα μάτια του λαού ως πού@τηδες. πράγμα που δεν είναι επιθυμητό από την Τρόικα.

Ξεκάθαρα θα τους τονιστεί ότι το δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό μπορεί να το έχουν και κανένας δεν τους το στερεί, όμως δεν πρέπει να προκαλούν τα χρηστά ήθη, καθήμενοι στα τέσσερα. 

Δημοσίευση σχολίου