Τείνουμε να πιστέψουμε ότι ο Φασισμός έκανε καλά την δουλειά του και ...αριστερά παρατράγουδα, ανέλαβαν δουλειά στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Η ΑΥΓΗ"



Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει αβίαστα καθώς "Η ΑΥΓΗ" και "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ταυτίζονται απόλυτα στις μεθόδους προπαγάνδας, τόσο πολύ μάλιστα που αναρωτιέται κανείς ποιο ήταν το κοινό κέντρο που τους εκπαίδευσε και ποιο είναι το κοινό κέντρο από το οποίο παίρνουν γραμμή.
Γνωστό σε όλους είναι ότι ο Τσίπρας αισθάνεται κόμπλεξ απέναντι στον Βαρουφάκη, εκείνο για το οποίο θα αμφέβαλε ήταν εάν θα ξέπεφτε τόσο, ώστε να βάλει την εφημερίδα "Η ΑΥΓΗ" να γράφει ότι ο Βαρουφάκης για κάθε διάλεξή που δίνει ζητάει 55.000Ε, όμως και αυτό έγινε.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι ούτε η λάσπη, ούτε τα 55.000Ε που, μακάρι να τα παίρνει ο Βαρουφάκης τι στιγμή που ο ηλίθιος Σαρκοζί και διάφοροι άλλοι άσχετοι παίρνουν πολύ περισσότερα, το πρόβλημα είναι ότι όταν έγινε διάψευση από τον Βαρουφάκη, η εφημερίδα, υιοθετώντας μεθόδους χρυσής αυγής, δεν διέψευσε το δημοσίευμά της.
Λογικό ήταν την μετατροπή της "ΑΥΓΗΣ" σε "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" να μην την αφήσει ασχολίαστη η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία εξαπέλυσε επίθεση στην εφημερίδα Αυγή για το δημοσίευμα που αφορούσε στην αμοιβή του Γιάνη Βαρουφάκη για τις διαλέξεις του εξαπέλυσε μέσω Twitter. 
Με ένα tweet από τον προσωπικό της λογαριασμό, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής διερωτάται αν η εφημερίδα ανακάλεσε το δημοσίευμα, μετά τη διάψευση του πρώην υπουργού Οικονομικών. 
«Μετά τη διάψευση του @yanisvaroufakis, η εφ. Αυγή ανακάλεσε; Άλλο ενημέρωση ή γνώμη, άλλο αποδόμηση προσωπικοτήτων με κυβερνητική εντολή», αναφέρει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Δημοσίευση σχολίου