Μαθαίνοντας κανείς το αποτέλεσμα της υπερψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, και μάλιστα μετά την συντονισμένη αντίδραση των μηχανικών οι οποίοι ενημέρωσαν εγκαίρως μέσω και των οργάνων τους αλλά και του ασφαλιστικού τους φορέα για το καταστροφικό αποτέλεσμα που θα είχε η ψήφιση της αύξησης των ασφαλιστικών τους εισφορών, οδηγείται στο συμπέρασμα πως η επερχόμενη τεράστια ανάπτυξη που έρχεται στη χώρα είναι τελείως μεταλλαγμένη των προηγουμένων και θα πραγματοποιηθεί χωρίς την ανάγκη των μηχανικών. 
Ίσως οι κυβερνητικοί μας όμως όφειλαν να μας ενημερώσουν εκ των προτέρων πως η ερχόμενη μελετημένη από αυτούς ανάπτυξη βασίζεται σε νέα μοντέλα υλοποίησης στα οποία δεν περιλαμβάνονται καθόλου μηχανικοί για να λαβαίναμε τα μέτρα μας. 
Ίσως προσανατολιζόμασταν σε μία έγκαιρη αλλαγή επαγγέλματος ή σε μία αξιοπρεπή και μελετημένη έξοδο από τη χώρα αντί να ασχολούμαστε με "ότι νά 'ναι" ή να στοιβιαζόμαστε στα αεροδρόμια με τη λογική του "όπου φύγει, φύγεί".

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συγκυβερνώντες αυτής της χώρας (συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους) για τις καινοτόμες ιδέες ανάπτυξης που κουβαλάνε στα κεφάλια τους και δεν περιλαμβάνουν μηχανικούς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Α-μηχανική ανάπτυξή τους. 
Αλλά οφείλουμε να τους ενημερώσουμε πως εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι αυτά που μάθαμε σπουδαζόμενοι ως δίκαια και σωστά, ανεξαρτήτως εάν τα καινοτόμα και πρωτοποριακά σχέδιά τους για ανάπτυξη μας περιλαμβάνουν ή όχι.

Δημοσίευση σχολίου