προτεκτοράτο "Η ΕΛΛΑΣ"

Βρήκαν τοίχο και βάφουν. Κάπως έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η στάση των Γερμανών και το δικαίωμα αυτό τους το έδωσε η στάση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δεν πίστεψε το μήνυμα που ο λαός έστειλε με το δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου.

Δυστυχώς για την Ελλάδα οι Γερμανοί βλέποντας ότι εγκλώβισαν τον Τσίπρα, απαιτούν να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να εξαθλιώσουν παντελώς την χώρα και να δείξουν σε όλη την ευρώπη, ποιός είναι το αφεντικό.

Αυτή και μόνο αυτή είναι η πραγματική τους πρόθεση και φαίνεται εάν απομονωθούν και αναλυθούν όλα αυτά που ζητάνε.
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η ναυτιλία. 

Οι Γερμανικές τράπεζές έδωσαν τρομερά κεφάλαια στους Γερμανούς εφοπλιστές, προκειμένου να πάρουν μεγάλο μέρος της εμπορικής ναυτιλίας, πράγμα που δεν κατάφεραν.

Σήμερα οι Γερμανοί εφοπλιστές έχουν χρεώσει με τεράστια ποσά κόκκινων δανείων τις Γερμανικές τράπεζες. Η πολιτική που εφαρμόζει η Γερμανία στον τομέα της ναυτιλίας δεν είναι καθόλου  διαφορετική από αυτήν που είναι σε όλους τους άλλους τομείς. Δηλαδή ...όλα δικά μας.

Υπό αυτές τις συνθήκες αν δεν καταφέρουν και άλλες χώρες να ορθώσουν το ανάστημά τους, η Ευρώπη δεν θα αποφύγει την υποταγή στην Γερμανία.

Μέρες δευτέρου παγκοσμίου πολέμου θυμίζουν οι μέρες που ζούμε και δυστυχώς μόνο ο Ελληνικός λαός το είδε και όρθωσε το ανάστημά του με το ΟΧΙ. 

 N.N

Δημοσίευση σχολίου