Στις 9 σήμερα το βράδυ θα παιχτεί ο δεύτερος γύρος μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Σία Κοσιώνη που ξεκίνησε τον Μάρτιο όταν σε τηλεοπτική συνέντευξη η δημοσιογράφος είπε στην πρόεδρο της βουλής, «Σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής» και η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;».


Η δημοσιογράφος εξέλαβε ως προσωπικό υπαινιγμό την φράση, λόγω της σχέσης που διατηρούσε με τον Κώστα Μπακογιάννη και φανερά ενοχλημένη απάντησε στην κ. Κωνσταντοπούλου  «Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο».
Η αλήθεια όμως είναι ότι τότε, όπως όλοι γνωρίζουν, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν για το λόμπι των καναλαρχών εχθρός και πετούσαν λάσπη όπως, όπου και όποτε μπορούσαν και τα πολιτικά τζάκια που κατηύθυναν αυτή την συνεργασία πάντα έχουν ονοματεπώνυμο το οποίο, δικαίως, ανέφερε η πρόεδρος της βουλής.
"Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" λέει ο λαός και δημοσιογράφος όντως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον γιό της Ντόρας, οπότε ..."μυγιάστηκε"
Στην αποψινή τηλεοπτική συνέντευξη πολλοί είναι αυτοί που  περιμένουν να υπάρξει ...ο δεύτερος γύρος εκείνης της αναμέτρησης.


Δημοσίευση σχολίου