Κούρεμα καταθέσεων δεν βλέπει το κλαμπ των τοκογλύφων του οίκου Fitch και αυτό σημαίνει ότι έρχεται το κούρεμα.
Οι προβλέψεις τέτοιων οίκων ανοχής, πάντα επιδέχονται άλλη ανάγνωση που στην πραγματικότητα αυτή, η άλλη ανάγνωση, λέει την αλήθεια.


Όταν η Fitch λέει ότι " οι ευρωπαϊκές αρχές θα εφαρμόσουν στις ελληνικές τράπεζες την οδηγία BRDD για την εξυγίανσή τους με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες, κυρίως, στους καταθέτες, αλλά και στους επενδυτές που κατέχουν τραπεζικά ομόλογα", αυτό σημαίνει ότι το κούρεμα είναι ο στόχος, αλλά οι ευρωπαϊκές αρχές θα μας κάνουν τη χάρη και θα εφαρμόσουν μία οδηγία, παπάρι, "ώστε να εξυγιανθούν με τη μέγιστη ευελιξία με στόχο να αποφευχθούν απώλειες καταθέσεων". Δηλαδή μας λένε ότι κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε τις καταθέσεις αλλά εμείς σας σκεφτόμαστε και θα κάνουμε προσπάθεια να μην σας ληστέψουμε γιατί είστε υπάκουα παιδάκια.   
Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς, ο οίκος αξιολόγησης προτρέπει, ώστε η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών να ολοκληρωθεί εντός του 2015, καθώς, όπως εκτιμά, η «ευελιξία στην εφαρμογή της πιο πάνω οδηγίας περιορίζεται σημαντικά από το 2016, καθώς αυτή θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή».
Δηλαδή μας λένε ότι εμείς αποφασίσαμε να σας ληστέψουμε και ότι από το 2016 και μετά δεν θα σας προστατεύουμε αλλά θα τα αρπάζουμε χωρίς να σας το λέμε, αλλά μέχρι το τέλος του 2015 αν κάνουμε την αξιολόγηση κάτι μπορεί να γλυτώσετε, αν όμως δεν την κάνουμε τότε η ρουλέτα έδειξε "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ" για μάς.
Συνακόλουθα, η όποια λύση προκριθεί για τις ελληνικές τράπεζες εντός του έτους δεν θα δεσμεύει τις ευρωπαϊκές αρχές για μελλοντικές περιπτώσεις τραπεζών, αναφέρει ο οίκος σε ανάλυσή του…
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά ,,,


Δημοσίευση σχολίου