Η κινεζική εταιρεία Huawei η οποία έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Samsung και της Apple λάνσαρε ένα πολυτελές smartphone ενώ έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο πολυτελές smartwatch, θέλοντας να ταράξει και πάλι τα νερά στο χώρο της τεχνολογίας.
Η νέα ναυαρχίδα της Huawei, το Mate S διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά. Διαθέτει οθόνη με υποστήριξη Force Touch, δηλαδή θα επιτρέπει σε κάποιον να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την πίεση που ασκεί σ' αυτήν. Επίσης, θα διαθέτει έναν ιδιαίτερα προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που, σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποικιλία λειτουργιών.
«Η Huawei Mate S επαναπροσδιορίζει το πώς θα ενσωματωθεί η τεχνολογία αφής σε smartphones διαπερνώντας τον συμβατικό τρόπο ελέγχου με οθόνη αφής εγείροντας την φαντασία για την αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής» επισήμανε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων της Huawei.
Το Huawei Mate S θα είναι διαθέσιμο σε «μερικές εβδομάδες» και το κόστος του θα ανέρχεται από 650 ευρώ μέχρι 750 ευρώ και θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της IFA 2015.
 Όσον αφορά το νέο smartwatch, που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη αυτό θα διαθέτει οθόνη 1.4 ιντσών και θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Η τιμή πώλησής του θα κυμαίνεται από 399 ευρώ έως 699 ευρώ.
Η κινεζική Huawei αναπτύσσεται ραγδαίως και σήμερα είναι η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones στον κόσμο. Μάλιστα το δεύτερο τρίμηνο του έτους, οι αποστολές συσκευών αυξήθηκαν κατά 48% αγγίζοντας τα 29,9 εκατ. συσκευές, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο Mate S θα κάνει ακόμα ισχυρότερο τον ανταγωνισμό μεταξύ της Huawei, της Αpple και της Samsung.



Δημοσίευση σχολίου