Στο όνομα της αποκατάστασης της ισορροπίας των δυνάμεων στην Ευρώπη ...έχουνε χαζέψει τελείως.
Προκειμένου να λειτουργήσουν οι πολεμικές βιομηχανίες των βρικολάκων οι ένταση αυξάνεται παγκοσμίως, αλλά στο παιχνίδι αρχίζουν να βάζουν και τα πυρηνικά.  
Η Μόσχα δεσμεύεται ότι θα λάβει αντίμετρα εάν επαληθευτούν οι αναφορές ορισμένων μέσων ενημέρωσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να αναβαθμίσουν την πυρηνική τους παρουσία στη Γερμανία.


Τους Γερμανούς δεν τους ρωτάει κανένας και καλά κάνει γιατί η Γερμανοί είναι πάντα Γερμανοί αλλά το ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αναβαθμίσουν την πυρηνική τους παρουσία στη Γερμανία θυμίζει ότι η Γερμανία είναι χώρα υπό κατοχή και την ασφάλεια της την έχουν αναλάβει οι ΗΠΑ οι οποίες και αποφάσισαν να βάλουν "ποιο καλά πυρηνικά" στο έδαφος της Ευρώπης.
Ρωσία και Αμερική λοιπόν έστειλαν τις δεσμεύσεις τους στην Μπιλτεμπεργκ και μάλιστα η δέσμευση της Ρωσίας ήρθε διά στόματος του εκπροσώπου του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σχολιάζοντας την αναφορά ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να τοποθετήσουν πυρηνικές βόμβες 20 B61-12, στην αεροπορική βάση του Μπίχελ, την οποία μετέδωσε το γερμανικό κανάλι ZDF, ο Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε ότι κάτι τέτοιο «θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στην Ευρώπη». «Και χωρίς αμφιβολία θα απαιτήσει από τη Ρωσία να λάβει τα αναγκαία αντίμετρα για την αποκατάσταση της στρατηγικής ισορροπίας και της αρτιότητας», πρόσθεσε ο Πεσκόφ. 
Αργότερα, στρατιωτική πηγή δήλωσε στο πρακτορείο Interfax, ότι ένα από αυτά τα αντίμετρα θα μπορούσε να είναι η ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων Iskander στο Καλίνινγκραντ (ρωσικός θύλακας).
«Η τελική απόφαση θα ληφθεί έπειτα από λεπτομερή ανάλυση της δυνητικής απειλής», δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή.

Να χαίρεται η ανθρωπότητα την κουζουλάδα μας και μην ξεχνιόμαστε, …καναπές και αποχή από την κάλπη είναι η λύση.

Δημοσίευση σχολίου