Προβληματισμό προκαλεί η στάση της Μέρκελ στο θέμα φύλαξης των συνόρων και εκφράσεις όπως: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει μόνη τα σύνορά της. Θέλει και τη βοήθεια της Τουρκίας". θυμίζουν κάτι περί του "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" αν και στην πραγματικότητα έχουν έρθει προ πολλού, απλά εμείς με την ψήφο μας βάλαμε την ταμπελίτσα της δημοκρατίας στην έλευσή τους και ελπίζουμε ότι …θα μας λυπηθούν.


Ο Τσίπρας λοιπόν και ο υπουργός άμυνας Καμμένος, δεν έχουν στρατό ικανό για να φυλάξουν τα σύνορά μας και χρειαζόμαστε τους Τούρκους.
Αυτά πρέπει να τα ακούει, ιδικά ο Καμμένος, γιατί μπορεί να νομίζει ότι είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά στην πραγματικότητα ίσως και αυτός δεν διάβασε τι υπέγραψε, γιατί αν διάβαζε θα ήξερε ότι η οικονομική κατοχή ήρθε και με την δική του ψήφο και μάλιστα από το Κούγκι.

Θυμίζουμε ότι ιστορικά Γερμανία και Τουρκία είχαν πάντα τέλεια συνεργασία, άσχετα εάν η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο στο Χίτλερ όταν αυτός …είχε πεθάνει.
Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους Τούρκους μπορεί άνετα να έρθουν και οι Γερμανοί για να είναι "η φύλαξή μας καλύτερη" εξάλλου όλοι αυτοί το καλό μας θέλουνε και να θυμάστε ότι ο Τσίπρας πάει στην σύνοδο κορυφής για αυτά τα θέματα.
Όταν και αν θα ακούσουμε να μας λένε κάτι από αυτά που  γράφτηκαν σε αυτή την ανάρτηση ίσως προβληματιστούμε σοβαρά να επισκεφτούμε το μαντείο των Δελφών και να ζητήσουμε άδεια να το θέσουμε ξανά σε λειτουργία.
*Η Έλλη και η Κατερίνα δήλωσαν πρόθυμε να κάνουν την Πυθία σε βάρδιες ανά 12 ώρες για να δείξουμε στους Γερμανούς ότι στην Ελλάδα και οι Θεοί μας δουλεύουν. (Το κόμμα στην τελευταία πρόταση βάλτε το όπου σας αρέσει)
   




Δημοσίευση σχολίου