Κλασσική περίπτωση σχολής ΠΑΣΟΚ, των μεθόδων και τρόπων δράσης του στην Ελλάδα, των cappital controls και της εξαθλίωσης, θυμίζει η περίπτωση του πρώην αστυνομικού του Γιάννου Παπαντωνίου ο  οποίος το έχει σίγουρο και τουλάχιστον το ξέρει από τώρα , ότι θα είναι ο Νέος φρούραρχος της Βουλής .


Συγκεκριμένα πρώην αστυνομικός του Γιάννου Παπαντωνίου της κρατικής ασφάλειας  διαδίδει ότι προορίζεται σαν την πρώτη επιλογή από τον Σύριζα για τη θέση του Φρουράρχου της Βουλής.

...Βέβαια είναι γνωστές πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, ότι το πάλαι ποτέ βαθύ Πασόκ έχει μετακομίσει "σούμπιτο" στην Κουμουνδούρου μαζί με τους αστυνομικούς και τις Φιλιππινέζες  του ...αλλά εν ενεργεία αστυνομικό και σε θέση διευθυντή μάλιστα που να ξέρει  ότι είναι ο επόμενος φρούραρχος της Βουλής πρώτη φορά ακούμε !

Μικρής σημασίας είδηση σε σχέση με τα όσα δεινά περνάει ο κάθε ένας μας σήμερα  και ποσώ δε μάλλον απασχολεί τον άνεργο , τον συνταξιούχο και τον εργαζόμενο ακόμα ακόμα των 400 ευρώ για 10-12 ώρες εργασία , αλλά καταδεικνύει όμως ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει , τίποτα δεν έχει διορθωθεί ! Αξιοκρατία ούτε στα λόγια πια !  

Η σαβούρα και η σαπίλα του δικομματισμού κληρονομήθηκε επάξια από την κυβέρνηση Τσίπρα εξυπηρετώντας τις όποιες δουλείες  είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ...

Άντε βρείτε λοιπόν εκεί στον Σύριζα και τον αστυνομικό του Άκη , του Μαντέλη και του Τσουκάτου , να τους κάνετε  και αυτούς βοηθούς του υποφρούραρχους κλπ να "δέσει" το γλυκό ...

"Πηγή:http://peramatozoa.blogspot.gr/"

Δημοσίευση σχολίου